INREGISTRARE AMBARCATIUNE IN BELGIA

Creat de deltasub, Ianuarie 22, 2015, 09:24:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

deltasub

În Italia se pare ca funcționează cu asta:
https://www.bandiera-nautica.it/index.html
Dar e foarte posibil ca peste puțin timp sa se poată face și online.

kama3

O traducere in doua randuri a procedurii poate face cineva? Ca pare interesant. Pana la irma pavilionul e polonez?

momaul

Salut.Ieri am primit Lettre d,enregistrement din Belgia,costuri mai mult decat rezonabile,multumesc domnului Cristi Ivan pentru tot.

stefand600

Citat din: momaul din Martie 16, 2021, 08:47:10 PM
Salut.Ieri am primit Lettre d,enregistrement din Belgia,costuri mai mult decat rezonabile,multumesc domnului Cristi Ivan pentru tot.
Salut, pentru Belgia nu mai trebuie sa fie un belgian coproprietar? La anul expira si scrisoarea mea de pavilion.
Stefan D

Vali

Citat din: stefand600 din Martie 17, 2021, 06:53:32 AM
Salut, pentru Belgia nu mai trebuie sa fie un belgian coproprietar? La anul expira si scrisoarea mea de pavilion.

Ba da, dar artificiul găsit de Cristi Ivan e următorul: proprietarii de bărci înregistrate în Belgia au format o asociație, cu personalitate juridică belgiană. Această asociație este cea care deține coproprietatea bărcii, lucru necesar in prezent pentru înregistrarea inițială sau prelungirea înregistrării.

Trecerea în coproprietate are loc doar pe timpul cât barca e înregistrată în Belgia, dacă se dorește radierea ,barca revine instantaneu în proprietatea exclusivă a deținătorului original. Pentru mai multe detalii, căutați pe net Club Nautique cu Danube.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

stefand600

Multumesc Vali. Este frumos ca se intampla si lucruri din astea.
Stefan D

Dbr

Nu se intampla pur si simplu. Le facem noi sa se ,,intample'', fiecare in felul lui. ;)

pauli

buna ziua ma poate indruma cineva care sunt pasii pentru inmatricularea ambarcatiunii in Belgia daca acest lucru mai e posibil? multumesc

pelicanul

Cum a spus și Vali mai sus, trebuie să iei legătura cu cei de la Club Nautique du Danube:
https://ai-cnd.com/

pauli

multumesc am si facut-o deja. se rezolva!