ajutor - amortizor peridoc

Creat de bradutzu, Ianuarie 23, 2015, 07:41:21 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

salut
Ptr ca am decis sa vand barca si peridocul am decis sa fac o revizie la peridoc si am descoperit ca amortizorul este blocat si incercand sa il fac bine l-am distrus cu totul :-[ - nnu intrebati cum, ca nu va zic  ;D
cine nu are de treaba isi gasete!  8)
pe amortizor scrie:
Gabriel
17276
Made in USA
P 1104
Dk cineva se pricepe la draciile astea sa mi-l gaeasca sau sa mi-l identifice si sa imi ofere un echivalent, raman dator!
Am trimis mail si la Gabriel si sper sa imi raspunda dar experienta imi spune ca de obicei astfel de intrebari nu sunt luate in seama!
Multumesc
Sa auzim numai de bine!

renata

Salut bradutzu ! pentru inlocuirea amortizorului nu ai nevoe de un amortizor special dedicat peridocului tip, varianta ce-a mai buna e sa cauti la dezmzmbrari amortizoare care se potrivesc la lungime si bucse indiferent de firma sau brand si in felul asta ai rezolvat repede si ieftin.

bradutzu

pai daca nu sunt identice, nu se comporta diferit la drum si implicit nu apar riscuri?
o sa il duc luni la colegii mei din productie ca lucrez la o societate care face kilometri de sudura zilnic si e sudura la cel mai inalt nivel atat automata cat si manuala pentru ca a plesnit o sudura

sper sa il identific cumva sa il iau pe original sau echvalent!
daca nu......atunci cumpar 2 identice care sa se potriveasca!
Sa auzim numai de bine!

Mihaif99

Are drepte Renata  Mai iefitin e sa iei doua amortizoare decat sa comanzi din USA  E un peridoc.... doar nu le lua prea rigide.

Daca nu esti convins vrei da o cautare google "Gabriel shocks and struts"  sau "Gabriel shocks" si comanda ce ai nevoie.

bradutzu

multumesc baieti!
am intrat pe site-ul oficial dar pe motorul lor de cautare intern nu recunoaste niciunul din cele 2 coduri asa ca le-am trimis un mail!
exista reprezentanta Gabriel si in Europa si chiar in Romania singura problema fiind sa le identific!
probabil ca pana la urma voi adopta cea mai simpla varianta de a cumpara 2 la fel  si am rezolvat problema!
va tin la curent cu desfaurarea ostilitatilor!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

nu e cel de pe e-bay!
a venit si raspunsul celor de la Gabriel:

Good afternoon,

Sorry we don't make shocks that small any longer.

You may want to try Gabriel of Europe for replacements.

Best Regards,

GABRIEL RIDE CONTROL LLC

David J. DeMunnik

Application Tech / Technical Advisor

e david.demunnik@gabriel.com

t 248-247-7553

f 248-247-7540

39300 Country Club Dr.

Farmington Hills, Mi. 48331
Sa auzim numai de bine!

aditm

pai varianta autoschrott cred ca e cea mai sigura si mai ieftina

Dbr

Salut,
Amortizoarele de remorci( si peridocul intra in aceeasi categorie) nu se prea potrivesc de la auto. Sunt dedicate deoarece lucreaza in cursa scurta si sunt mai rigide, dar asta depinde oricum de masa totala peridoc, amortizoarele in cazul remorcilor lucrand inclinat la un anumit unghi,etc.
Daca poti pune o foto,eventual cu dimensiuni, sau ce scrie pe placuta puntii( daca are) ar ajuta mult. Sigur gasim in catalog ceva echivalente( am cataloage de Al-ko si Knott) dar poate fi si Peitz, Bpw, Monroe, Bilstein, s.am.d.
Nu sfatuiesc la sh uri.
Stima.

bradutzu

multumesc
pun poze si dimensiuni mai tarziu ca l-am lasat in garaj!
intr-adevar nu se potrivesc cele de auto ca am incercat ieri sa vb cu un prieten care lucreaza la un importator de piese auto si nu au asa ceva :-\
Sa auzim numai de bine!

Fritz

Bradutzule ..ia cauta aici...E unul la 100 roni...
http://www.pieseremorci.ro/index.php?productID=270

cred ca e ce-ti trebuie.

bradutzu

sal
nu este asa!
Al meu are filet in capatul de sus si se monteaza intr-un profil! :'(
Sa auzim numai de bine!

kimi

Incearca sa cauti aici : http://www.monroemagnumcatalogue.eu/Trailer.aspx o echivalenta .
Iti recomand sa iei 2 bc. daca gasesti , amortizoarele se schimba intotdeauna in pereche .

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

aditm

Nu prea inteleg prinderea de sus dar ce lungime totala are? cred ca mi bine mergi pe varianta unui amortizor cu bucse in ambele capete si le faci brida de prindere cum iti vine mai bine