motor evinrude

Creat de marian giurea, Martie 03, 2015, 08:17:03 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marian giurea

motorul este generatie veche(1979),iar pompa de apa a fost inlocuita complet asta iarna,scoate destul de multa apa pe orificiile de pe cizma iar apa e calduta
nu cred ca motorul asta are vreo protectie la supraincalzire
multumesc oricum

momaul

Salut.Am patit si eu cu un motor care la reducerea brusca a acceleratiei nu mai functiona pistonul de jos desi bobina de inductie livra scanteie spre bujie.Daca scoteam bujia o stergem motorul functiona din nou.Am inlocuit semeringurile de la capetele ambielajului si se pare ca problema a disparut,nu am mai folosit motorul asa mult ca sa dau un verdict clar,dar cred ca la reducerea brusca a acceleratiei tragea putina apa pe la semering si o baga in piston.Totusi prima data verifica daca atunci cand nu functioneaza pistonul are scinteie,dar dupa cum ai spus ca dupa inlocuirea bujiei motorul a reanceput sa functioneze problema nu pare a fi din aprindere

marian giurea

acum as avea nevoie de un vas metalic mai mare pt probe motor "la banc"cred ca un rezervor metalic de 300-400 l ar fi suficient,asta ca sa nu ma mai duc pana la snagov si sa stau acolo doar un sfert de ora dupa care s-o iau de la capat

teo pes

masori lungimea si latimea cizmei ,te duci si-ti cumperi un butoi de plastic de 40-60 lei astfel ca daca-i tai gura sa-ti intre motorul in el , asta daca ai suport stationar la motor ! :o
Viata i grea !!  Dar trece !!