Primavara pe Tisza

Creat de TOPOGRAF, Martie 16, 2015, 09:30:22 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

TOPOGRAF

Duminica am fost cu doi amici ...cu barca lor pe Tisza....soare...apa........si inceput de primavara

pelicanul

Foarte frumos! De curiozitate, ai idee cam cit costa o casuta de aia plutitoare? Am vazut ca era una de vinzare! :)

Vali

Acum cativa ani era ceva similar la Sf. Gheorghe. Amenajat frumos in lemn natur, dar in plus era mult mai usor transportabil pe apa, avand 2 flotoare.
Totusi, problema cu acest tip de casute plutitoare este ca depinzi de utilitati daca vrei un confort bunicel. Ceea ce la noi in Delta nu e chiar usor. Peste tot unde am ajuns - locuri izolate, dar cu utilitati, au baietii cate o cireada de caini raiosi, galagiosi si agresivi, de nu-ti mai vine sa calci acolo din nou.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

TOPOGRAF

Am vrut sa sun dar m-am luat .......cu plimbatul si n-am mai sunat.Daca maresti imaginea se vede nr de tel...Hai ca mai pun niste poze    cu unele mai mici si mai..mari

TOPOGRAF

Ce sa zic   zona e destul de scumpa,poate chiar prea scumpa.Ca si exemplu  noi am platit pentru lansare la apa,scoatere ,parcare masina si peridoc 8500 de ft....foarte mult.Sunt tentat sa cred ca preturile se vor scimba din sezon cind se deschid si porturile de pe lac.Acum sunt deschise doar cele de pe Tisza...si cel putin in doua in care am fost preturile sunt exagerate..Referitor la racordul la apa si canalizare  nu am informatii.In rest..destul de curat..grupurile sanitare  OK...Probleme sunt in porturile  care au si locuri de campare deoarece toti vor sa aiba rulota langa barca..plus masina ...si parca este un pic dezordine.

TOPOGRAF

Apropos pentru rulota pretul este in jur de 22.000 ft/luna..cam 320 RON ...asta in campingul din port

TOPOGRAF

Daca va intereseaza pe careva aspecte legate de campinguri,porturi  sau altceva va ajut...secundul meu de sex feminin vorbeste maghiara ;D

pelicanul

Maghiara mea nu e destul de convingatoare ca sa risc un telefon! :) Oricum, pretul ma interesa numai cu titlu informativ, cred ca ar fi o poveste intreaga sa aduci ditamai casa de pe Tisa pina la Constanta. :)
Am mai vazut astfel de casute plutitoare la Bicaz si mi-a placut mult cum aratau pe apa, ar fi o locuinta interesanta.

CrocodiluDiluDilu

Eram curios care mai e nivelul apei fiindca in toata zona sunt lucrari de dragare si amenajari a digurilor si cel putin in decembrie nivelul era cam cu 1,5-2m mai scazut decat cel normal. Din imagini imi dau seama ca nu s-a schimbat nimic, deci nu e deloc interesant sa ies cu caiacul.
Life in color!

TOPOGRAF

Pelicanule,am sunat dar nu mi-au raspuns...daca aflu ceva dau de veste.