Vopsea antivegetativa -Hempel SILICONE , NOUL SISTEM REVOLUTIONAR DE PROTECTIE

Creat de Lacramioara, Martie 25, 2015, 12:16:29 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Lacramioara

Buna ziua,

In cele ce urmeaza va prezint noul produs unic pe piata, HEMPEL SILICONE cu proprietati unice.

SILICONE este noul sistem revolutionar Hempel cu un nivel superior al calitatii . Acest produs nou pe  baza de silicon si hydrogel acorda suprafetei aplicate proprietati asemenatoare apei  impiedicand astfel depunerea vegetatiilor marine de orice fel pe corpul ambarcatiunii aflat in imersiune, curatandu-se foarte usor atunci cand se afla in miscare .Alte beneficii extraordinare al  acestui nou sistem  este reprezentat de o reducere considerabila a consumului de  combustibil plus  o intretinere foarte  usoara  a ambarcatiunii  dvs odata scoasa de la apa.
  Ce este HYDROGEL?
  Hydrogel este  formula  unica de polimeri non –reactivi ce sunt adaugati in vopsea, creand astfel un strat de bariera  invizibil intre suprafata corpului ambarcatiunii aflata in imersiune si apa. Organismele marine percep suprafata ambarcatiunii ca fiind un lichid si astfel ataca  la  un nivel foarte scazut corpul barcii.
ASIGURA PROTECIE  PENTRU 2 ANI!
culori disponbile: negru  si rosu

SISTEM  FORMAT DIN 3 PRODUSE:

1 strat HEMPEL LIGHT PIRMER 45551+ 1 Strat de HEMPEL SILIC ONE TIECOAT 27450 + 2 straturi  HEMPEL SILICONE

acig

Draga doamna,fff important pentru unii:costul  unui tratament antivegetativ /mp sau pe unitati de comerializare.
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Lacramioara

Buna ziua,

Daca dvs  imi  transmiteti ,intr-un mesaj privat, suprafata in mp ce urmeaza a fi reconditionata impreuna cu  conditiile de andocare ale ambarcatiunii, motorizare , conditii  de navigatie, eu va pot prezenta cu mare drag  un cost real, corect  atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.  Este foarte usor sa scriu  aici  un pret, cum  fac  alte firme din domeniu , dar  nu cred ca va ajuta  nici pe noi si nici  pe dvs.     
   Am considerat profesional sa va aduc la  cunostinta  ca  comerciant de  produse tip vopsea antivegetativa ultimele noutati  din gama de produse Hempel pe care Nautica-shop le comercializeaza.
   Deasemenea consider ca  profilul  acestui forum( si sper sa  nu fi gresit) este acela de a  informa atat cat imi permit cunostintele,  a invata si  a schimba pareri  cu privire la acest domeniu marin. Din respect pt toti pasionatii  de ambarcatiuni de pe acest forum decid de a nu pune preturi AICI  ci doar informatii , detalii  despre produse; de altfel exista site-uri specializate in acest domeniu (de ex. www.probarca.ro, olx) unde nu au importanta aspecte prezentate anteriorunde cine doreste face comert . Repet EU consider acest forum ca fiind  unul fara scop comercial.

Cu respect,
Lacramioara

acig

Si totusi...ceva reclama se face!!!
In rest sunt de acord  cu cele afirmate;
Voi reveni punctual cu un PM
Cu stima,
Gica
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

acig

renata