pareri barca - sunt interesat de achizitie

Creat de bradutzu, Iulie 02, 2015, 04:32:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

ce parere aveti despre aceasta barca pentru ca vreau sa o cumpar!
Multumesc!

dk o iau voi monta pe ea  40 cp, 4 timpi

http://www.probarca.ro/anunt/68428/101/1/101/Vand-barca-chris-craft-430-.htm#

Sa auzim numai de bine!

renata

Salut Bradutzu ! nu ma pricep la detalii insa la acvadinamica care o are aciasta barca cu 40 cp vei merge sportiv si fara sa deranjezi cu valuri traficul nautic,pentru pescuit la somn ( asa cum ne-ai obisnuit) cred ca e un pic cam incomoda.

mariusbig

De ce ar fi mai buna decat salupa ta ? Ce nu te multumeste ? Ce ar avea in plus ?  Daca imi dai pe mp mail-ul tau trimit foto cu open-ul meu. Sunt super multumit de ea. Nu pot pune foto aici ca sunt prea mari , nu stiu cum si nici nu sunt fan IT. Asteptam raspunsul tau , chiar sunt curios.

bradutzu

Caut un open ptr ca eu am papuc si am nevoie de mai mult spatiu in rest nu am ce reprosa barcutei mele., chiar nu stiu dk voi mai găsi vreodată o barca atât de reusita cum e asta pe care o am
Cristian.bors@hotmail.com
Sa auzim numai de bine!

bbl81

pare ca este rapida, ,dar nu cred ca te poti plimba prea mult prin ea pe margini...
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

bradutzu

Iti dai seama ca nu o cumpăr fără proba pe apa
Sa auzim numai de bine!

bbl81

sa filmezi, sa vedem si noi. daca se poate sa filmeze cineva din alta barca sau de pe mal deasemenea. ;)
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

ulise70@

salut!când o crapi cu ce o repari??am văzut că este din ABS!! :o
nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!

bradutzu

Din păcate proprietarul a zis ca mai asteapta pana la iarna sa o vanda
Sa auzim numai de bine!

Catalin

Te mananca in cur....ce naiba faci cu ea...sunt altele la acelas pret mult mai stabile. Am impresia ca ar trebui sa stai doar pe mijlocul ei ca sa nu bandezi pe oricare parte.

bradutzu

;D
Mie nu îmi pare atât de instabila, ba dimpotrivă...
Daca nu este absurd de usoara pare mai mult decât stabila......pe de alta parte părerile mele sunt empirice si neavizate :P
Sa auzim numai de bine!

mariusbig

Salut Cristi. Mai bine mai stai pana pe 12 august si vezi copaia mea asa cum am vb. Ai timp. Sfatul meu strict si personal este sa astepti pana trece sezonul , daca vrei sa schimbi . Vei lua ce vrei cu minim 30% mai ieftin ca acum. Asa am procedat si eu.
Vanzatorul a fost multumit , eu si mai si pt. ca stateam cu ochii pe copaie de 4 luni.
Fire intinse.

bradutzu

multumesc
sunt tare nedumerit ca nu reusesc sa gasesc ceea ce vreau! O barca care sa ma satisfaca!
Sa auzim numai de bine!

teo pes

Viata i grea !!  Dar trece !!