propguard

Creat de mariusbrecea, August 20, 2015, 08:30:46 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mariusbrecea

vand protectie elice 16 inch instalata pe un inboard folosita 30 min . este recomandat pentru motoare peste 100 hp functioneaza bine pe outboard, pe inboard ........sub asteptari. 200 euro
Wellcraft excel V18 140 hp sx drive

mbro

De ce e sub asteptari? Cu ce anume te deranjeaza? Aveai sabilizator si nu il poti monta?

Sau esti ai mult orientat spre viteza si protectia te cam incetineste?
Distribuitor national de elice barca si piese pentru motoarele de barca.

mariusbrecea

salut
inainte sa cumpar am testat pe un outboard. functiona ok . problema principala este manevrabilitatea barcii. daca nu ai hydraulic steering nu poti sa te descurci cu ea. este extrem de greu de virat. din punct de vedere consum el creste cu max 1l/h la 3200-3400 rotatii/min. in rest cam atat. este buna protejeaza elicea nu mai agati verdeata sau plase lasate nesemnalizate la elice dar..... la mine nu merge. eu am platit pe ea 300 lire. la ce stabilizator te referi ? la trim tab?

mbro

Ma refeream la hydrofoil ca si stabilizator. Avem un client cu un Mercruiser care a stricat deja 4 elice in 2 luni si ar fi fost interesat de asa ceva.

La noi nu mai e pe stoc la furnizor o protectie asa mare si ma gandeam sa-l pun in legatura cu tine. Acum... nu stiu cum e cu problemele de manevrabilitate, nu m-am jucat cu un motor asa mare care sa aibe montata protectia.
Distribuitor national de elice barca si piese pentru motoarele de barca.

mariusbrecea

salut
nu folosesc hydrofoil. cand am cumparat barca asta avea pe ea echipat hydrofoil. dupa prima iesire l-am dat jos. este o mare pacaleala (punctul meu de vedere) eu folosesc bennett electrohidraulic cu ATR. sunt excelente la glisaj in special la  turatii mici de motor.  daca persoana respectiva este interesata de proppguard telefonul meu 0721291187.
o zi placuta

mariusbrecea

elicea mai trebuie si protejata(in special la inboarduri care sunt mai apupate in deplasament). eu folosesc asa ceva si pot spune ca am scapat de ceva belele.
daca cunosti pe cineva care poate sa vanda asa ceva ma intereseaza:
http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1681.0.html
pentru cei interesati am un hydrofoil folosit (pt  motoare peste 130 hp)  scrie pe el G2 (cred ca este un SeaMaster) - 25 euro