Garage Sale

Creat de ziuamarinei, Ianuarie 07, 2016, 04:08:56 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ziuamarinei

S-a strans praful pe ele de nefolosinta, asa ca e timpul sa-si schimbe proprietarul:

-set 4 avertizori crap cu statie, 8 picheti, 4 swingere, cupa de nadire, racheta de nadire, pluta marcaj - 200 ron,
- mulineta DAM Quick SEL 330 – 20 ron ,
- mulineta Silstar FRB50 – 20 ron ,
- mulineta Line Winder TS800 – 80 ron ,
- mulineta Abu Garcia Cardinal 150u – 80 ron ,
- mulineta SR400 9+1 rul  – 80 ron ,
- mulineta Shimano Nexave 100FB – 80 ron ,
-lanseta carbon Jaguar Spin 2,10m 10-40gr – 40 ron,
-lanseta carbon Siweida Spin 2,10m 5-20gr – 40 ron,
-varga carbon 7seg 7m AquaPole 2 buc – 40 ron/buc,
-lanseta DAM 3m 40-80gr – 20 ron,
-varga fibra 5seg 5m Silstar  – 20 ron/buc,
-lanseta Siweida 3m  – 20 ron,
-2 lansete fibra Silstar telescopic – 20 ron,
-lanseta fibra 3,60m 180-240gr – 20 ron,
-ancora umbrela 1,4kg – 130 ron,
-minciog – 10 ron,
-juvelnic sarma 3 buc – 10 ron/buc,
-suporti sarma inox rabatabili 10 buc – 5 ron/buc

Thor

Scuze,
Dar...toti monstrii aia, din poze, cu ce i-ai prins daca pe gramada asta de scule s-a asezat praful?

ziuamarinei

Citat din: Thor din Ianuarie 07, 2016, 05:23:25 PM
Scuze,
Dar...toti monstrii aia, din poze, cu ce i-ai prins daca pe gramada asta de scule s-a asezat praful?

Cu alta gramada, ce sa fac daca sunt dependent :). Ma tratez si eu cum pot. ::)
Am numarat in trusa de salau peste 500 de gume si acum eram pe site la Relax si nu am inspiratie, nu stiu ce selectie de culori sa fac pentru februarie.
Oricum ce e mai sus de vanzare sunt scule mai entry level, mai de incepatori dar un amator isi poate face treaba cu ele.

Moshu

Daca tu esti dependent cu cele 500 de "zgarciuri", eu cu peste 4000 cum mai sunt?  :o
Spune-mi daca mai vrei ca-ti donez urgent vreo 200 :)
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

ziuamarinei

Citat din: Moshu din Ianuarie 07, 2016, 09:19:52 PM
Daca tu esti dependent cu cele 500 de "zgarciuri", eu cu peste 4000 cum mai sunt?  :o
Spune-mi daca mai vrei ca-ti donez urgent vreo 200 :)

E clar ca suferim de aceeasi boala, :) dar e placuta. Oricare ar fi nr lor din trusa , am obs ca sunt insuficiente. Ultimile doua partide am lasat nada prin cioate si agataturi cred ca mai mult de 50 de buc. Pe 27 dec am facut ultima comanda la Relax  ;D. Sotia mi-a zis ca macar de revelion sa nu ma gandesc la pescuit.

Moshu

E placuta si a naibii de costisitoare  ;)
La mine s-au strans atatea pentru ca am tot cumparat cu sutele modelele "prinzacioase" care nu se gaseau/gasesc (prea) usor (mai am si acum vreo 200 de shad-uri Mister Twister de la inceputul lui '91, costa 57 lei bucata iar o paine era 9 lei). Si tot cumpar ... Sa fie acolo, pentru nada in ciote si pietroaie, pentru hrana salailor si altor rapitori (ce le mai plac coditele lor ...), pentru copii si nepoti, mai pentru un schimb, le mai donez ... ;D

P.S. bine macar ca nu cer de mancare si-s 'eftine pentru nevasta ;)
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

ziuamarinei

-lanseta carbon Jaguar Spin 2,10m 10-40gr – 40 ron,
-lanseta carbon Siweida Spin 2,10m 5-20gr – 40 ron,
-mulineta SR400 9+1 rul  – 80 ron ,
-mulineta Shimano Nexave 100FB – 80 ron ,
-minciog – 10 ron,

Au mai ramas urmatoarele repere, cele de mai sus fiind rezervate:

-set 4 avertizori crap cu statie, 8 picheti, 4 swingere, cupa de nadire, racheta de nadire, pluta marcaj - 200 ron,
- mulineta Abu Garcia Cardinal 150u – 80 ron ,
-varga fibra 5seg 5m Silstar  – 20 ron,
-suporti sarma inox rabatabili 10 buc – 5 ron/buc.

ziuamarinei

A plecat si - mulineta Abu Garcia Cardinal 150u

Au mai ramas :

-varga fibra 5seg 5m Silstar  – 20 ron,
-suporti sarma inox rabatabili 10 buc – 5 ron/buc.

mariusbig

Da ai avut vreo 3 vagoane de scule , Dragos ! Ce dracu faceai cu atatea ?
In decembrie , mi-am luat un penn pt. somn , cand a vazut-o , nevasta-mea mi-a pus-o in farfurie cu o privire de genul - " na , crapa in tine " - si bineinteles aceleasi cuvinte : cand te opresti de cumparat cacaturi de-ale tale pentru pescuit ?
Norocul ei - este comoara vietii mele.
Cand va muri , am s-o ingrop la 50 de metri sa n-o mai gaseasca nimeni............

ziuamarinei

De juma de ora rad singur prin casa de faza cu comoara, ma tot intreaba sotia si nu stiu cum sa-i explic. Cand a vazut ca organizez prin garaj si vand din scule se uita la mine si nu stia ce sa creada. Se asteapta la ceva, avand in vedere ca s-a trezit neanuntata acasa cu patru motoare si trei barci.
Oricum la prima barca, un rib, a inteles ca masina ei nu mai are ce cauta in garaj. S-a resemnat saraca si cu sedintele tehnice care le am la telefon cu camarazii. A inteles ca este un fel de terapie ocupationala

mariusbig

Cand ne-au luat , ne-au luat cu tot cu nebuniile noastre. Aste e !
Bine ca diamantul familiei , fiul meu de 3 ani jumate imi calca pe urme. Cand mergem la casa de week-end , unde tin barca , sta numai in barca - de anul asta il scot la plimbare si pescuit , ca anul trecut era cam mic.
I-am spus nevestei , cand va creste Mihnea si o sa vezi ca ne pregatim de plecare , si ai sa intrebi unde plecam o sa-ti raspundem : LA PESCUIT !  Si nu stam mult , maxim 50 DE ANI !!!!!!!!
PS. Tine ancora umbrela de 130 ron pana pe 28 cand vin in Galati , te rog. Multumesc.

ziuamarinei

mariusbig

Ok. Merci. Ne vedem pe 28 daca poti. Te sun dupa ce termin cu Ionel , in jur de 11.00.