hai la targ

Creat de Don Basilio, Februarie 02, 2016, 11:22:26 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Don Basilio

fratilor, dupa cum deja stiti (sau inca nu) la sfrsitul lui februarie se desfasoara la Bucuresti marele targ nautic. hai sa ne vedem cu totii pe la amiaza (pe la amiaza si ceva) si dupa aia... partea a II a. asteptam feed back

corsarul

Probabil, o sa fie aceeasi "schema"....
Barci cu preturi de "i-ti ia aerul", 3 rulote, 2 campere....si 15 lei "beletul"  ;D

PS: doar o parere personala

Florio

Pai nici nu e atat vorba despre expozanti, cat e vorba despre noi.
Un alt prilej sa ne intalnim in numar mare, sa ne zarim la ochi si sa incrucisam idei :)

Dbr

Eu spun,,prezent ''. Voi fi acolo cand se stabileste intalnirea. Imi va face placere sa va intalnesc in primul rand pe voi prieteni . In fond , si targul are farmecul lui, chiar daca uneori preturile ambarcatiunilor sunt prohibitive. Eu cumpar intotdeauna cate ceva simbolic sau folositor pe barca, mai mult din respect pentru cei ce au avut curajul sa desfasoare aceasta activitate comerciala adresata unui atat de restrans cerc de utilizatori , si nu in ultimul rand din stima pentru organizatorii Salonului Nautic International.

P.S. Nu are loc la sfarsitul lunii Martie? Mai exact in 24-27 Martie?

Florio

Citat din: Dbr din Februarie 03, 2016, 07:33:17 AM
Eu spun,,prezent ''. Voi fi acolo cand se stabileste intalnirea. Imi va face placere sa va intalnesc in primul rand pe voi prieteni . In fond , si targul are farmecul lui, chiar daca uneori preturile ambarcatiunilor sunt prohibitive. Eu cumpar intotdeauna cate ceva simbolic sau folositor pe barca, mai mult din respect pentru cei ce au avut curajul sa desfasoare aceasta activitate comerciala adresata unui atat de restrans cerc de utilizatori , si nu in ultimul rand din stima pentru organizatorii Salonului Nautic International.

P.S. Nu are loc la sfarsitul lunii Martie? Mai exact in 24-27 Martie?

Nu chiar,  datele sunt 25-28 februarie.
Chiar mai bine decat martie :)

Si eu la fel, cumpar cateva accesorii , mici piese de utilat barca. In rest e bucuria intalnirilor in cadru dedicat ambarcatiunilor .

Intersect

Dacă se ține până pe data de 27 vin și eu pe 28 dimineață zbor.

Born to fish forced to work!!!

Born to fish,forced to work!!!

Dbr

Mai Oameni buni, nu vorbim de acelasi targ? Acum am vb .chiar cu organizatorul! Salonul Nautic International Bucuresti 2016 este in Martie la Romexpo asa cum scrie si pe siteul lor. Nu mai inteleg nimic...vorbim de lucruri diferite?

Vali

Intre 25 - 28 februarie e Romanian Nautic Expo, care e altceva decat Salonul Nautic. Adica a mai aparut un targ, dupa S.N. si Romanian Boat Show din luna mai.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Dbr

Acum am inteles. Multumesc Vali pentru lamuriri. O chestie e buna in treaba asta. Ne intalnim mai des !!

Intersect

Mulțumesc Vali pentru că ai separat topicul,în altă ordine de idei haideți sa ne vedem sâmbătă pe data de 27.

Born to fish forced to work!!!
Born to fish,forced to work!!!

Vali

Citat din: Dbr din Februarie 03, 2016, 11:07:13 AM
O chestie e buna in treaba asta. Ne intalnim mai des !!

In septembrie 2014  eram la Sf. Gheorghe cu Vlad (Kir Gutzakis), Dan Dragos si Intersect, toti impreuna cu familiile. Atunci m-am hotarat ca toate intalnirile la care voi participa, in scop de "have fun", vor fi exclusiv pe ape :).
E frumos si la saloane nautice etc, dar nu se compara cu veseliile pe ape, asa ca regret dar nu voi participa la adunari de distractie decat pe ape.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Florio

Despre targ, ne-a povestit astazi amicul Trade Winds, ca nu are nici o legatura cu barcile, fiind exclusiv o adunatura de oferte de turism.
Expresia lui a fost:    ".....n-am vazut macar o saula. In schimb o gramada de domnisoare dragute."

Eu unul am renuntat, domnisoare dragute gasim si in alte conditii :)

bluewave

sa inteleg ca , intalnirea se tine direct la un "pahar de vorba "
"No Whistling on Board"

Dbr

Din pacate nici eu nu pot onora cu prezenta. Voi fi la Constanta sa o revad pe Danka. Nu am ce face, barcile primeaza in acest caz.

Captan

Citat din: Florio din Februarie 25, 2016, 08:09:14 PM
Eu unul am renuntat, domnisoare dragute gasim si in alte conditii :)

In Grecia , la dusuri! :D :D