hai la targ

Creat de Don Basilio, Februarie 02, 2016, 11:22:26 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

peb5

Salonul Nautic Bucuresti 2018 va fi in perioada 22-25 martie.
Sa speram ca merita mai mult decat anul trecut.

radu andritoiu

ne dam intalnire la targ? in mod organizat
so, keep floating for pleasure

Florio

De obicei ne întâlnim sâmbăta (ca să vină și cei din țară) între orele 10-12.
Impresiile pozitive sau decepțiile, le tranșăm amical mai apoi, la unul dintre restaurantele zonei. Sau la turci, pe Viilor :)

bluewave

ce tare ... ne vedem si anul asta la targ ( sper sa vedem mai multe barci ) , deci ... am sa apar si eu ...
"No Whistling on Board"

Alex1958

Nu mai inteleg nimic!
Parca postasem si eu un raspuns, sau doar l-am scris si am uitat sa apas...Roza!
In aceiasi peroada, la ROMEXPO, este Expo Fishing and Hunting.
Salonul nautic unde este? Oricum la F&H ajung sambata ca am de facut achizitii programate. Il vizitez si pe Bradutzu!
Daca e in acelas loc mai arunc odata taxa de intrare....

Haiduc

Fishing&Hunting 2018 pavilionul central A

Salonul Nautic 2018 pavilioanele C4-C5

Numai de bine

bradutzu

salut!
www.pescardesomn.ro va fi prezent la Fishing and hunting Expo cu peste 600 de produse diferite dedicate exclusiv pescuitului somnului:
Cateva exemple:
- 19 modele de cloncuri si posibilitatea de a testa cloncurile in incinta standului
- 23 de modele de lansete
- 400 de plicuri cu accesorii diverse
- fire la rola si posibilitatea achizitionarii de fire la metru
- plumbi de clonc pana la 400 g si plumbi de stationar pana la 370 g
- gama completa de bagajerie 100% impermeabila
- haine dedicate pescarilor de somn
- naluci si fire pentru spinning la somn
- 15 modele de monturi gata facute pentru cei ce vor sa le achizitioneze si doar sa le agate in lanseta
- carlige, ancore, plute si tot asa.......
etc, etc, etc
Bineinteles ca toate produsele vor avea pret promotional!
Va asteptam cu drag!

Sa auzim numai de bine!

Florio

Citat din: Florio din Martie 13, 2018, 06:59:44 AM
De obicei ne întâlnim sâmbăta (ca să vină și cei din țară) între orele 10-12.
Impresiile pozitive sau decepțiile, le tranșăm amical mai apoi, la unul dintre restaurantele zonei. Sau la turci, pe Viilor :)

Revin pentru prietenii de târg și restaurant. Pentru sâmbătă nu mai pot să vin la târg, dar lipsesc motivat. Sunt în Grecia la sailing-ul de început de sezon.

Asta seamănă puțin cu bancul: "Am o durere de spate cumplită. Aș putea să mă dau macho, să zic că-i de la sală, dar sunt un tip discret: e de la sex" :)

home made

se pare ca astrele nu s-au aliniat cum trebuie,tu cu valurile,eu cu troienile,singurul lucru in comun: amindoi inotam !hasta la vista !

drmarius

Astazi de la 12 la 14, Sorin Drugan povesteste despre traversarea Atlanticului la standul SetSail.

Eu incerc sa fug de la birou cateva ore  :)

Dbr

Ne mai intalnim si sambata ? Daca da, la ce ora?

bluewave

am sa merg un pic sa ma dau cu barca prin "zapada", dar pe la 11:30 apar si eu la targ ...
"No Whistling on Board"

Jethro

Slabut, foarte slabut targul de anul asta! parerea mea...

crysty

Targul mi s-a parut ok anul asta in comparatie cu cel de acum 5 ani...... Nu am fost la targ in acesta perioada.
Ce nu mi-a placut a fost ca nu ai de la cine sa iei informatii si/sau oferte (sau poate nu am nimerit eu bine...) si de asemenea, in afara de  cateva standuri unde mai aveai ce vorbi (a se intelege ca puteai cere si primi detalii) restul standurilor nu au avut acea posibilitate trimitandu-te la net pentru documentare......Poate si din aceasta cauza nu prea merge targul sau cel putin asa mi s-a parut.

Dbr

Personal imi pare rau ca nu putem avea si noi un targ nautic asa cum se cuvine, si aici ma refer strict doar la amploare. Il cunosc personal pe organizator si va asigur ca isi da toata silinta ca Salonul Nautic Bucuresti sa se ridice la standarde internationale. Important este ca exista , si ca de cu ceva timp in urma incerca sa devina mai bun de la un an la altul. Dar totul depinde de expozanti, produse, traditie in domeniu si nu in ultimul rand de noi cei care iubim apele.