RAID 2016

Creat de capitanu, Februarie 11, 2016, 09:33:27 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

capitanu

Februarie 2016. Stau la birou si incerc sa dezlusesc cele cateva probleme de serviciu care sunt pe ordinea de zi. Dintr-o data o raza de soare scapata printre camioanele din atelier imi impedica vederea spre monitorul calculatorului.
Buna dimineata soare!, pe mine ma cauti?
   Ridic mana de pe mouse si dau peste cap cateva file ale calendarului. Opresc la luna Mai. Gandul imi zboara catre RAID-ul de anul acesta. Asa cum ne-am propus in zilele cu 20 de grade sub zero, in aceasta primavara o sa mergem la RAID 2016 in frumoasa Grecie, in inlulele Diasporos, asa cum este impamantenit in ultima saptamana a lunii.
   Iubitori de navigatie costiera cu vele va asteptam sa ne intalnim pe apa pentru distractie, relaxare si schimb de experienta in navigatie, camping, pescuit marin si poate si balaceala daca temperatura apei ne permite.

Detalii se pot primi pe e-mail daca sunt cerute la:    raid@raidromania.ro         - Capitanu'
                                                                                              nicusor600@gmail.com     -  Nicu
                                                                                              indanet.ro@gmail.com       -  Dan
sau putem vorbi la telefon: 0720 50 50 50    -Capitanu
                                            0722 390 262     - Nicu
                                            0731 180 660     -Dan

Dbr

Salutare,
Ce imi place de Capitanu cu raza de soare... Eu sunt pe lista dupa cum cred ca stii. Azi ma vad cu Dan sa il ,,mai trag de limba" despre ce se pune la cale.
Stima tuturor.

bluewave

in urma discutiei , clar ne "calca" cu prezenta Bogdan .
"No Whistling on Board"

bluewave

ca sa exemplific ...starea de bine din acele ape ...
"No Whistling on Board"

Dbr

Ma tot uit pe prognoza meteo  >:( Max 23 ziua si 12 noaptea plus ca sambata si duminica ploua...Voi va uitati pe alte site-uri ? Poate o fi doar al meu asa rautacios :(

bluewave

hello,\

d-nule nu ne speriem de cativa stropi de ploaie si de racoarea de peste noapte.
pe soare "moderat" bronzul va fi uniform iar seara insectele vor fi "invizibile".
poti da un ochi si pe acest site ... poate "gradele" sunt mai imbietoare....

https://www.windfinder.com/forecast/livrochio
"No Whistling on Board"

nicu

La Black Sea mai cald decat la Aegean Sea . :) Parca vad o migratie in masa de Eleni pe sezlonguri in Mamaia acompaniati de  manele. 8)

Dbr

Mah voi sunteti ca aia din ceata lui Pitigoi,,dai intr-unul ,tzipa doi !! :)
Nu scapati de mine oricum, stati linistiti...vroiam doar sa va avertizez sa va luati pelerinele. Eu oricum sunt obisnuit cu clima asta  si cu relatia frig + ploaie= barca. ;)

Florio

Citat din: Dbr din Mai 09, 2016, 07:59:53 AM
Ma tot uit pe prognoza meteo  >:( Max 23 ziua si 12 noaptea plus ca sambata si duminica ploua...Voi va uitati pe alte site-uri ? Poate o fi doar al meu asa rautacios :(

Hop si eu, cat sa stric zicala: dai intr-unul, tipa trei :) !
Flacai, eu am o vorba cand ies pe valuri: la cata apa e sub barca, mai conteaza cateva picaturi deasupra? :)

Dbr

Salutare,
Daca nu scrie nimeni , nu scriu nici eu. Pun doar cateva foto, care vor vorbi de la sine, facute cand toata tabara dormea la ora 5 dimineata si eu vegheam la buna desfasurare a activitatii ,,somn de voie''. Ce sa fac daca imi place sa ma trezesc inaintea soarelui :)

bluewave

ce bine ca unii nu au somn , uite asa am si eu poze cu rasaritul ...
"No Whistling on Board"

Bogdan ion

Acum am inteles, v-ati suparat ca ne-am suparat  ;) ca nu am putut sa mergem si noi cu voi si atunci ati intrat in "silenzio stampa" , eu credeam ca este asa frumos incat nu mai vreti sa veniti acasa, stai mai prost cu net-ul si nu aveti nici timp sa postati.
Multumim pt poze Bogdan, in ultima poza este barca ta?

Dbr

Da tizule. Ultima foto e barca mea.

Bogdan ion

Sa inteleg ca ati dormit pe mal in cort?

bluewave

Fiecare dupa preferinte.
Unii la muring, altii pe mal la cort in champing.
"No Whistling on Board"