RAID 2016

Creat de capitanu, Februarie 11, 2016, 09:33:27 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Florio

Aaa... stiu eu, baietii m-au asteptat si pe mine sa sosesc din RAID-ul prelungit, ca sa ne intindem la poze.
Proaspat ajuns acasa, o sa-mi iau ragaz de doua-trei zile sa aranjez pozele si va tin isonul :) .

Pentru inceput lansez o imagine cu arborada incununata de trei steaguri faine: al Greciei, alaturi de fanionul RAID si Cap Compas :) .
Apoi un ancoraj intr-o laguna a insulei Diaporos, din zona Vourvourou, in care troneaza 4 barci  ( a cincea, Bananec-ul lui Constantin, plecase la ora cand m-a apucat pe mine fotografiatul) .

Si o imagine cu tanara generatie in dinghy, vaslind cu spor si veselie, chiar in zori :)

bluewave

fii atent cum mai vin 2 in viteza ....
"No Whistling on Board"

Dbr

Si eu, si eu...
Pe principiul :
,,nu aratam doar pupa si tribordul,
  ne aratam si prova si babordul !"
P.s Acum am inteles de ce nu puteam sa ma tin dupa Dan. Se ridicase in picioare sa aiba suprafata velica mai mare si pe deasupra mai sufla si in fok >:(.
Sigur mai au foto Florio si  Razvan prin aparatele alea cu care ne luau pe toti ca din oala cand ne era lumea mai draga.

Florio

Ok, Ok, mai scot o poza cu niste vele in vant, prin golful presarat de berbeci :)

Florio

Si una grea, cu Razvan Capitanu'  si Leonardo di Caprio :) :)

Cobar

Va invidiez baieti!!

pelicanul

Citat din: Florio din Iunie 07, 2016, 10:43:19 AM
Ok, Ok, mai scot o poza cu niste vele in vant, prin golful presarat de berbeci :)
Ala era Fox-ul cu prima tertarola luata la randa si cu focul care dadea sa se sfisie pentru ca nu vroia sa se infasoare pe strai. Razvan (nu Capitanul, dar cam de acelasi gabarit) incerca sa iasa in trapez si sarturile incepusera sa pocneasca (cele din vint) si sa fluture (cele de sub vint). Bine ca nu s-a rupt nimic.

LE Nu ca sa ma laud, dar am atins 8,5 - 9 knts (asa zicea saildroid) dupa ce am renuntat sa mai rulam focul. Bine ca nu a durat prea mult "tisnirea", ca ne-a mascat dealul. Nu imi placea deloc cum aratau sarturile alea...

bluewave

M.am ridicat în picioarea sa pot deține controlul total al cursei... Doar trebuia sa 'trag' și eu de ceva pe barca...
"No Whistling on Board"

Dbr

Cel mai comic la lansare a fost grecul kir_gutzakis care vad ca acum tace malc si nu mai zice nimic. E un om fericit cu barca pe apa :)
Dupa ce grecul a uitat sa scoata chingile de legatura dintre Fox si cavalet , si plutea saraca barca legata cu cavaletul sub ea, am urmat eu care mi-am desfacut carabina dintre barca si vinciul peridocului de m-am dus ca berbeleacul cu tot cu barca direct de pe peridoc in apa! Ce sa zic...lansari cu peripetii! Sa fi fost berea cu ceva in ea? Sa fi pus grecii ceva in tzatziki sau in suflaki?
P.S.
In ultima foto este ghereta de informatii din marina Nikiti unde m-am dus sa intreb cat ar costa cheiajul s.a.m.d. Nu era nimeni, doar un ,,far'' desenat pe geam cu ruj ;)