consum motoare

Creat de aditm, Februarie 19, 2016, 09:05:24 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

aditm

Stima d-lor, as vrea sa-mi cumpar un motor Evinrude VRO 120cp, V4, am si eu rugamintea, daca are cineva idee sau daca a avut cineva astfel de motor si pote sa-mi spuna cam ce consum are, multumesc,.

Alex1958

peb5

Multumim Alex, interesant site-ul.

aditm

Multumesc pentru raspuns dar vad ca aici se gasesc date doar pentru 4 timpi, eu as dori pentru 2 timpi

peb5

Vezi ca daca selectezi Evinrude, toate sunt de 2 timpi. Ca apropiat de puterea ta este Etec 115 HP.

mariusm piesenoi111

Salutare,
Nu mai stiu unde am citit despre motoarele astea.....dar am inteles ca acele incercari mai vechi ale celor de la Evinrude(Johnson O.M.C.) legate de Variable Ratio Oil (VRO) nu au fost deloc reusite ( nu trebuie sa ma crezi pe mine...e foarte posibil sa gresesc dar am scris aici in idea de a te ajuta in luarea deciziei).
De abia cu ETEC-ul au reusit cu adevarat.
Dar sunt sigur ca mai activeaza pe aici si un user cu adevarat specializat si te poate lamuri cum trebuie.
Succes

aditm

Am mai gasit si eu ceva discutii pe niste forumuri la americani, acolo am gasit precum ca ar avea consum de 44L/h :-\ dar nu dadeau alte date, turatie, greutate impinsa sau altceva.