frumusetea albastra

Creat de radu andritoiu, Aprilie 03, 2016, 09:23:27 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Haiduc

Nu inteleg sau eu cel putin

dan_rotaru

Sa stapanesti sanatos combo-ul, Radu!
Asa luciu de motor nu am vazut nici in showroom. Cred ca se potriveste de minune cu barca lui Vali.

Vali

Care e lungimea cizmei? Mie imi pare ca e cizma scurta. In cazul asta, va fi nevoie de decupat din oglinda, si posibil sa fie nevoie de ceva modificari si la bancheta pupa.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

iulian_cioclin

Bv baieti! sa o stapaniti sanatosi! Ma bucur ca in sfarsit aveti o barca asa cum v-ati dorit!

Haiduc

Ce sa zic usor usor prinde forma pe care v ati dorit o
Bravo acum asteptamsi finalul ca sa fie treaba completa si cum se zice
Sa i dam apa...

mariusm piesenoi111

Superba barca și super vombo!
În week-end-ul trecut am văzut și eu live barca lui Vali la un gălățean care pescuia în Mila23.
Impresionanta și bine făcută.
Întrebare pt toată lumea și mai ales pt H......cum transport motorul.
Vad ca Radu îl tine basculat în suportul lui.
Am și eu suporții aia dar în manualul motorului meu (ETEC 30CP)
spune ca nu e OK asa ci lăsat jos.
Dar mai spune tot acolo sa nu dai cu spatele cu barca în spate și motorul ridicat ca poti lovi cu elicea....:)

mariusm piesenoi111

Mulțumesc Radu.....stiu aproape toate filmulețele australienilor....mari fani ETEC.....dar nu am înțeles legătura....
am vazut motorul ridicat dar asa îl țin și eu când lansez și recuperez barca....Eu întrebam cum sa îl țin la drum lung......

mariusm piesenoi111

Haiduc

Sa va fie de bine baieti toate ca toate dar scaunul conducatorului face toti banii
Merge bine dar data viitoare incearca o filmare mai de doamne ajuta nu prea vedem mare lucru

Vali

Radule, acum barca ai, motor ai, comanda la distanta ai, tot ce-ti mai trebuie e alt telefon :D.

Glumesc, ma bucur ca barca se misca asa cum iti doresti.
Nu vreau sa fac tapaj de hidrodinamica sau hidrostatica barcii etc, ci vreau sa spun doar atat: sper sa inteleaga cine are de inteles cat de importanta e o greutate optimizata a barcii, in sensul de a evita si cel mai marunt adaos inutil de masa suplimentara. Asta cu dedicatie speciala pentru baietii care toarna beton in chila barcii, "pentru stabilitate" ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Haiduc

Facem si o liniuta dar stai sa o vad imbracata si dupa facem cate liniute vrei si outem sa ramanem si peste noapte pe apa ca nu ne mananca nici tantarii si nu ne uda nici roua de dimineata
Dupa ce o imbrac trebuie sa ii pun luminile alea pe baterie dar nu gases pret pe nicaieri pe net

Haiduc

Au aparut dar sunt putine predomina mult pisicile alea mari cu burta de stau dupa soba la caldura pisicutele stau in club la racoare

drmarius

Vali, telefonul filmează perfect ... Efectele sunt de la editarea video by Radu  :)

Nu stiu daca ma exprim bine dar cu 30cp cu motorul lăsat maxim pur ai simplu sare in glisare ... Cel Putin asta e senzatia. Daca cu 13 cp in 2 timpi ducea fără probleme 3 pescari din a in b, acum cu 30 putem vorbi de performante. Încă un lucru foarte frumos ... Si oprita sau in glisare are o forma deosebita care place privirii.

ionpescarul

Citat din: radu andritoiu din Aprilie 03, 2016, 09:23:27 AM
... Pt ca nu degust vreo forma de cenzura, in semn de nemultumire am decis sa mi sterg postarile, cu mentiunea ca daca situatia nu se va schimba pe viitor sa renunt si la calitatea de membru. Forumul este al membrilor, fie ei mai noi sau mai vechi, mai stiutori ori mai dornici intr ale cunoasterii
Cred ca pe orice forum trebuie sa fie o sectiune de discuti libere ,dar libere 100%,cu subiecte in orice domeniu ,suntem oameni maturi ne asumam postarile ,nu vad de ce trebuie sa fim condusi ca o turma ,asta ai voie si asta nu .Nimeni nu are dreptul sa faca asta ,indiferent cat e de inteligent.

Vali

Treaba este foarte simpla: aveti un regulament al forumului la care ati subscris cand ati devenit membri. E prima sectiune de pe forum. Acolo e scris clar ca discutiile trebuie sa fie on-topic. Nu e prima oara cand se trece de la braconaj la politica si teoria conspiratiei etc.

Daca aveati nevoie, puteati oricand deschide oricate topicuri pe specific, la categoria de discutii libere sau oriunde era locul potrivit. Abaterile de la regulamentul forumului sunt ne-negociabile. Inchiderea de topicuri nu  e nici cenzura, nu e nici sanctiune, ci e un mod de a pastra discutiile bine structurate. Daca intelegeti bine, daca nu, nu e problema mea.

Cat despre supararea unora, tineti cont ca eu nu m-am mai suparat la cate bube mi s-au spart in cap din toate partile de-a lungul timpului. Ganditi-va ca nu dau 2 bani pe ultimatumuri etc, si daca am sa ajung vreodata sa ma supar cu adevarat, in momentul ala n-o sa mai existe capcompas.ro.