Inchiriat barca

Creat de catalinn00, Iunie 07, 2016, 11:49:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

catalinn00

oricum trebuie sa ajung la nea tase pt revizia la actualul motor

sosoktm
multam de sfaturi

oricum trebuie sa cumpar unul mai mare - incerc sa gasesc un 15 sau 20

in alta ordine de idei :
stiti in murighiol un localnic cu barca cu motor de inchiriat ?
suntem 3 pers si nu incapem in gonflabila mea

multumesc

Vali

Citat din: catalinn00 din Iunie 07, 2016, 11:49:19 AM
stiti in murighiol un localnic cu barca cu motor de inchiriat ?
suntem 3 pers si nu incapem in gonflabila mea

multumesc

Salut, cunosc pe cineva in Dunavatu de Jos. Daca nu e peste mana, spune-mi si-ti trimit pe privat numarul omului.
E un baiat de aici de pe forum, si are vreo 3 barci. Sper numai sa nu le aiba deja inchiriate, fiind cerere mare.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

catalinn00

e bine si din dunavat ... oricum spre crisan mergeam pe perivolovca pt a mai pescui si in gura ei la varsare in dunarea veche in groapa dupa ceva salau ...
multumesc

mariusm piesenoi111

Știu și eu chiar doua persoane care închiriază dar ambele sun în Mila...dacă vrei îți dau contactele

catalinn00

multumesc dar ramane dunavat

sixone

Citat din: Vali din Iunie 07, 2016, 01:19:45 PM
Salut, cunosc pe cineva in Dunavatu de Jos. Daca nu e peste mana, spune-mi si-ti trimit pe privat numarul omului.
E un baiat de aici de pe forum, si are vreo 3 barci. Sper numai sa nu le aiba deja inchiriate, fiind cerere mare.

Vali, daca poti sa-mi dai si mie nr. de telefon ar fi bine. Vreau sa merg in weekend prin delta si momentan barca mea e in reparatie, as inchiria ceva sa ma plimb, pescuiesc 1-2 zile. Am un honda de 5HP, ma intereseaza doar o barcuta mai mica.

Vali

Salut, am separat postarile despre inchiriat barca, fiindca nu (mai) aveau legatura cu "autolube".

Ti-am trimis pe privat numarul colegului. Eu nu am mai povestit de vreo 2 ani cu el, si nu mai stiu daca mai e valabil, sper ca da. Daca rezolvi ceva, scrie-ne te rugam ca sa stim daca-l recomandam in continuare.

Stiu ca avea vreo 2 sau 3 barci Pescarus, ideale pentru motor mic, si la cerere inchiria si motoare pentru ele.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

sixone

Da, mersi pt numar, am vorbit cu el, este valabil in continuare. Am fost in weekend la Dunavat si am o inchiriat o barca de la el, e super ok, il recomand cu incredere oricui.