barca aluminiu 5,50

Creat de dany, Octombrie 14, 2016, 05:59:35 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Este pe probarca un anunt cu o barca de aluminiu 5,5m ''cheala'' si cu o gaura la pupa,banuiesc ca avut motor inboard.O vinde un tip din timisoara.A vazut-o un prieten indragostit de barci de aluminiu si intreaba daca stiti ceva de modelul asta ,si daca poate fi o barca de dunare de succes.
Multumesc!

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dany

peb5

Dai "copy" in bara link-ului si apoi "paste" in raspunsul pe "Capcompas".

iulian_cioclin

Anuntul este destul de vechi pe probarca. Are minim 2-3 saptamani. dar poate s-a vandut chiar acum

dany

La naiba ...E de mai multe zile zile pe pro si acum cand scriu si eu de ea ,dispare.....Oricum ,sa stiu si eu asa,este buna pt. dunare?Sau ar fi fost buna?[ca sa actualizez situatia] .

Betto

Dany, era buna. Numai curios lucru, sa vandut cand tocmai ai amintit de ea pe forum. Eu as fi dat telefon, macar sa stiu care din "preteni" a facut-o.

dany

Sunt mai multe variante:
1.Tipul,pe care nu-l suspectez de nimic caci am o parere buna despre el,urmareste forumul si se joaca un pic cu noi,sau cu mine mai exact... :)
2.A fost contactat de unul dintre ''pretini'' si au batut palma deja
3. Tipul are momente cand suspenda anunturile date si le lasa in asteptare[asa face si pe olx].E o chestie pe care nu o inteleg caci nu le modifica preturile prea tare,nu face alte poze,etc..si nici nu e un bisnitar.
Una peste alta e un tip ok.,zic eu [poate vede ce scriu si m-am scos ;D]

dany

Am vorbit cu omul si mi-a trimis cateva poze cu barca.A zis ca s-a saturat sa trimita poze detaliate fara sa se concretizeze nimic...Am sa pun cateva .Sper sa ajute:

dany

Barca a fost cu motor pe jet si a avut dublufund  plus dublu bordaj  .Se vede in poze cum a fost inlaturat.Ma oftica lipsa redanelor longitudinale ,si ma gandesc ca aplicarea lor nu e tocmai usoara .Banchete se pot face .
Intreb:se poate face barca din ea?Inaltimea la prova este de 50cm.
A....si aripioarele alea par puse aiurea ...

black

Și înălțimea la pupa e și mai mica . Aprox. 45 cm.

dany

Sa inteleg Black ca si tu te-ai interesat de ea?
Vad ca din cei peste 270 care au citit postarea asta nu are nimeni nici o parere[sau poftim 270 de vizualizari].Ma intreb uneori....sau mai bine nu ma mai intreb nimic ???
Asa de dragul forumului asta de pasionati......TAC .

NessyRO

Opinia mea este că este coca unei bărci de competiţie - nu ştiu exact cum se numesc genul acesta de curse pe ape mici şi întortocheate. Cred asta datorită formei, propulsiei jet şi a poziţionării redanelor.
  Pe cale de consecinţă, nu cred că este aptă să care încărcături mari ori să înfrunte valuri mai măricele. Ar fi un avantaj atunci când este utilizată pe ape care necesită pescaj mic (doar pentru asta a fost gândită!), ori la deplasări rapide pe ape line - arată a glisoare de clasă.
  Oricum, pentru a fi adusă în condiţii de navigabilitate este nevoie de un pic de muncă, şi nu mă refer la cosmetică.
  Dacă mă întrebi pe mine, deşi este din aluminiu, cu regret, eu nu aş cumpăra-o.
  Sunt convins că sunt colegi pe forum care pot spune mult mai multe despre tipul acesta de barcă.
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

black

Ptr Danny.  Da. Am vorbit cu proprietarul de prima data când a apărut anunțul.  Nu cred ca e ok ptr Dunăre deci ptr valuri mari