barca aluminiu 5,50

Creat de dany, Octombrie 14, 2016, 05:59:35 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vali

Eu nu am sa comentez prea multe, fiindca - imi cer scuze daca deranjez - nu obisnuiesc vreodata sa cumpar ce arunca altii, indiferent de avantajele reale sau imaginare.

Barca asta e buna pentru cineva care stie sa lucreze bine in aluminiu, fiindca e nevoie de foarte multa munca de calitate. Nu as lasa vreodata pe cineva "sa-si dea corigenta" pe o barca de care va depinde siguranta mea. E foarte mult de lucru pentru obtinerea unei structuri complete, plus toate amenajarile interioare trebuie facute in mod diferit fata de o barca din compozit.

La calitati hidrodinamice nu avem ce sa laudam, in primul rand din cauza deadrise-ului foarte mic. Barca asta va patina in lateral la giratie ceva de speriat. Pentru a evita asta, trebuie facuta o tiganie gen chila centrala ca la Lagune sau alte barci de genul asta. Bordul liber e prea mic, redane nu are si nici nu se pot pune prea usor, decat ori gaurind barca, ori sudand, ceea ce presupune cum spuneam pricepere la lucrul in aluminiu.

Parerea mea e ca daca vreti aluminiu, luati-va o barca buna si lasati gunoaiele pentru cine vrea sa faca experimente pe banii lui.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Citindu-i postarile voastre lui  nea Gica,omul ce era interesat de barca,sau poftim ce-o fi fost ea ,s-a linistit,caci mai avea un pic si pleca spre timisoara.Asa ca multumesc mult sfatuitorilor,black,nessy si vali pt. interventia lor.Am scapat de junghiul ce-l aveam in coaste.Multumiri!

teo pes

Intradevar ! ..cu un TIG bun faci orice !  :P DEPINDE DE PRETUL DE ACHIZITIE! ,sablata , sudat peticul la spate ,refacuta etanseitatea , fund dublu cu compaertiment umplut ,grunduit vopsit ,mochetat , iesea o barca excelenta de stucareala !! :P
Viata i grea !!  Dar trece !!