suzuki 15

Creat de pilu, Octombrie 31, 2016, 09:36:00 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pilu

Am cumparat din germania (ebay) un suzuki 15 lean burn 2012 pt comenzi la distanta ,doresc sa ii fac o proba dar nu stiu care fire din mufa de iesire sa folosesc pt start si care pt stop.(nu am o mansa cu cablu dedicat pt suzuki)
din ce am gasit eu la modelele pana in 2007 era asa: start -maro+ alb/rosu , stop-negru +albastru/rosu
dar la mine la mufa de iesire am urmatoarele fire: galben cu dunga neagra
                                                                               negru cu puncte argintii
                                                                              albastru cu puncte argintii si dunga rosie
                                                                              maro cu puncte arginti
                                                                              albastru cu puncte argintii
                                                                              alb cu puncte argintii
                                                                              gri
stie cineva ce fire trebuie sa folosesc ,nu vreau sa iau la ghicit sa nu ard ceva.

pava

Cel mai bine ar fi sa gasesti schema electrica de conectare , daca crezi ca e de folos pot sa-ti trimit una de la un DF 40A   

pilu

am studiat mai multe scheme de suzuki dar nu am gasit exact culorile ce le am eu ,dar  am rezolvat  ,stop negru +albastru cu dunga rosie si puncte argintii , start alb si maro cu puncte argintii.
multumesc pt raspunsuri

pilu

pentru a nu polua forumul  postez tot aici, am nevoie de un "stift elastic crestat" diametrul 2,5mm si lungime de la 14 mm in sus ,nu am gasit la magazinele din deva si hunedoara iar pe net doar la cutie de 100 buc. postez in speranta ca  ma poate ajuta vreun coleg .

dany

Banuiesc ca este ca stiftul de la elica?Daca da se ia un electrod de inox de 2.5sau sarma daca gasesti  ,si se polizeaza pe lungimea de 28 mm pana ajungi la jumatatea diametrului.Se marcheaza 14 mm inainte si pe o lungime de 0,5-10mm se lasa nepolizat-unde ve-i indoia sarma obtinuta.Se raceste sarma in permanenta in momentul polizarii.Asa am facut pt. elica si sunt rezistenti.Poti sa-i indoi si indrepta de cate ori vrei.

pilu

nu e pt elice , am sa atasez o poza

Haiduc

Salut
@pilu din cate vad cred ca este ca cel de planetara de Dacie unul mare si cel mic care il umfla cand se bate vezi daca gasesti pe la targurile de vechituri unde mai vand tiganii piese de Dacie mai mult ca sigur ca se potriveste am intors planetarele la Dacie de......ajunsesem sa le fac dintr un cui ca tare greu mai ieseau dupa ce le montai
Toate bune

Betto

pilu

nu se potriveste ,are 4mm iar mie imi trebuie 2,5mm

Haiduc

Salut

ma duc eu prin obor sambata pe la noi pe la Ploiesti si daca iti gasesc iti dau un semn

mbro

Distribuitor national de elice barca si piese pentru motoarele de barca.

pilu

09205-02004 PIN acesta e codul piesei este pe shift  rod la modelul df 15 a 2012 puteam comanda dar dureaza 2  -3 saptamani + costuri curier deci nu se merita.
pentru haiduc: cel subtire de planetara de dacie este de 3mm am gasit la auto-moto dar nu e bun.
Pana la urma iau o cutie de 100 buc ca nu e scumpa dar parca mi  se pare o risipa  sa arunc restul de 99 ....

cristi80

salut, nu stiu din ce oras esti, dar ai putea cauta la un magazin Fabory, am ramas uimit de diversitatea din cataloagele celor de acolo.

pilu

da intradevar vad ca au dar la cutie de 200 bucati