Despre Olanda

Creat de ionpescarul, Ianuarie 20, 2017, 08:32:31 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pelicanul

Nu aveați motiv... ;) Păcat că nu pot să particip.

mariusm piesenoi111

Sa imi fie cu iertare dragilor dar nu inteleg doua lucruri : unde si cand?
Ramane restaurant Amsterdam sau asa ceva? si Cand?
Ca tare as vrea sa va vad.
Si sunt "nevorbit" de mult :)

radu andritoiu

su eu, la fel
unde si cand

ca de baut exista ceva antrenament, chiar daca fuse o pauza de ceva ani
insa ficatului ii place alcohoolul
si ce i mAI PLACE
eu dupa 19,30
so, keep floating for pleasure

Florio

Hai să luăm taurul de coa.. rne :)
De obicei ne întâlnim la Carul cu Bere sau la Hanul Berarilor, fiindcă nu ne-au dezamăgit niciodată. Mai există Lacrimi si Sfinți, cârciuma lui Dinescu, despre care opiniile bucurestene ale chefliilor spun că e cam piperat cu prețurile. Dar e bun, știu eu :)
City Grill și La Mama s-au depersonalizat, zice părerea unanimă, deși papa e bun și nu scump.
Mai cunosc personal Crama Domnească, unde el padrone știe să conducă o afacere, tot ce apare pe masă e de mare calitate. Nu știu cum e cu prețul, fiindcă am fost mereu în poziția de invitat. Dar miros după calitate, că ieftin n-are cum să fie.
Am mai lovit în ultima vreme, la Nicorești, pe strada Toamnei 14. N-a fost deloc rau, dar cam îngust. Noi oricum ne-am simțit bine :)
O recenzie foarte bună o are Taverna Covaci. Specific romanesc, papa bun, beutură la fel, preturi foarte decente spre mici. http://metropotam.ro/Unde-iesim/taverna-covaci-restaurant-cu-specific-romanesc-si-atmosfera-de-chef-la-preturi-mici-pentru-centrul-v-art5937010777/
Poate n-ar fi rău s-o testăm. :)

radu andritoiu

DAAA, nicoresti
doamne ce baute faceam acolooo, papa bun, mai ales ciorba de fasole
super crama

pare mai potrivita insa taverna covaci

Florio

Atunci sa pun de-o rezervare.
(Daca n-o iesi revolutie, cu ultima ordonanta scoasa acum pe furis, la ceas de noapte.)

radu andritoiu

de ce nu
ii chem la armie si pe marius si pe haiduc

Dbr

Deci ramane Covaci? Azi?

Florio

Citat din: Dbr din Februarie 01, 2017, 06:17:12 AM
Deci ramane Covaci? Azi?

In principiu da. Ne auzim la telefoane.

Haiduc

La ce ora? Se face manifestatia

Florio

Citat din: Haiduc din Februarie 01, 2017, 07:27:45 AM
La ce ora? Se face manifestatia

Din punctul meu de vedere, abia aștept să ne întâlnim. Dar e destul de confuz ce o să fie astăzi prin centrul capitalei și dacă n-o să ne afecteze direct sau prin participare.
Exclud ideea de a duce aici o discuție politică, îmi exprim doar rezerva asupra întâlnirii, fiindcă, așa cum spunea un bun prieten al nostru din lumea bărcilor, citez :  "Este incredibil cum o ceata de pungasi consuma timpul si dezvoltarea unei natiuni cu manglele lor " .
Ne auzim in cursul zilei de astăzi, sper să ne putem întâlni, fiindcă este una dintre bucuriile ce mi se întâmplă: să discut la un pahar sau mai multe, despre plăcerile nautice :)

cristeache

Covaci sa fie. 18.30

Va astept cu  masa aranjata .

Voi avea ca semn de recunoastere o barcuta pe masa si revista Yacht magazine in buzunar, impaturita in asa fel sa se vada doar "azi".
Parola : "Sabotul pluteste."

Cristi P.

Multumim, Florio.

Haiduc

CE FACEM FRATILOR NE VEDEM SAU NU LA 18.30 LA COVACI SA STIM CE FACEM CA UNII DINTRE NOI MAI TREBUIE SA GASEASCA SI CATE UN SOFER CARE SA IL CARE INAPOI

radu andritoiu

eu cu marius nu ajungem
marius a fost lovit de un spirit creator [ cine stie cand il mai apuca ]  si lucram la canoe, poate si la postul meu de conducere
distractie placuta
unde mai pui ca are si un proiect, secret [ atat de, ca nici mie nu mi spune ce e   

cristizz