Intrunirile capcompas

Creat de Vali, Martie 02, 2017, 09:01:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

scm_ro

Da, mergi la relanti, lasi oscilanta sau rotativa , etc  in uma in siajul facut.
Am avut rezultate bune mai ales vara cand se oxigena apa in spate.

bbl81

mno, asta suna interesant. plimbarea ne place la toti.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

mariusm piesenoi111

Si acum surpriza:
O întrebare on topic :)
Ne vedem la Targ in WE?

Alex1958

Eu ajung sambata.
Am intalnire cu Bradutzu si mai am o lista de shopping.

Danv

Vin si eu ,poate ne întâlnim si ne cunoaștem!

Mihai-Andrei Manea

Va salut,
Si eu am de gand sa ajung vineri la Fishing & Hunting si sambata la Salonul nautic, dupa ce testez Blacksea-ul pe Snagov.
Seara buna!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zodiac

Voi fi si eu prezent ...minim in doua zile !

Don Basilio

mariusm piesenoi111

Oarecum of topic dar poate interesează pe cineva
Au cei de la Honda un motor newyorkez told stick (cred ca 2012 ...dar nou nout de 40 CP injecție la 3999euro TVA inclus
Tot ei ziceau că în mod normal acest motor e 5200euro plus TVA
Aveau două....unul era deja vândut....

Zodiac

Salonul nautic e in aceeasi incinta sau nu ! Azi am fost la Fishing&Hunting si nu mi s-a parut nimic deosebit !

stefand600

Stefan D

Zodiac

Merci ! Am fost astazi ! Slabut din punctul meu de vedere !

Zodiac

A mai fost cineva ? Achizitii interesante ?

Mihai-Andrei Manea

Va salut,
Am dat sambata o fuga, dupa testul de pe Snagov. Mi s-a parut fooarte slab. Putine barci...putine accesorii...putini producatori autohtoni.
Mi-ar fi placut sa ii vad pe cei de la Pronautica...pe cei de la Bratesul...pe Vali cu AN-ul 510...si nu numai...barci cu un bun raport calitate pret.
Cei de la Romcraft au adus ca model de prezentare( nu era de vanzare ) la celalalt salon F&H, un Romcraft 480 partial din fibra de carbon...mi s-a parut interesant.
Cei de la American Nautics au adus un Nitro Z18, o barca dupa care imi curg balele pe youtube, iar acum cand am vazut-o in realitate, nu mi-a fost permis sa ma sui in ea sau sa deschid vreun cheson...cum vrei sa vinzi o barca de 50000 usd daca nici macar nu te obosesti sa o prezinti...sau poate nici macar nu crezi ca e cineva din RO interesat sa o cumpere...atunci de ce o mai aduci la salon, doar ca e frumoasa?
Pe youtube am vazut alta atitudine a producatorilor si comerciantilor din afara!!!

Cu respect!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ss

Despre American Nautics s-ar putea scrie carti! De 11 ani, de cand am luat barca de la ei, ma astept in fiecare zi sa aud ca s-a inchis pravalia, dar se pare ca ne place sa fim abuzati, avem nostalgii dubioase!  :(