Caiac pt purcelozaur

Creat de mariusm piesenoi111, Aprilie 18, 2017, 06:04:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mariusm piesenoi111

Salutare dragilor
Astept din partea voastra recomandari pentru un caiac care sa ma sustina(135+kg)sa mearga bine la pescuit pe mare si sa fie si tandem dar si de o persoana :)....si usor si ieftin :)
V-am dat greu?
Multumesc

drmarius

Am văzut pe youtube multi pescari pe mare cu caiac. Multi prindeau pesti uriasi in raport cu dotarea.

Marius, sunt curios ce se poate prinde din caiac la noi in MN ... maxim am prins la trestie si fibra de 3m cativa guvizi la Eforie-Nord.

Florio

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 18, 2017, 06:04:18 PM
Salutare dragilor
Astept din partea voastra recomandari pentru un caiac care sa ma sustina(135+kg)sa mearga bine la pescuit pe mare si sa fie si tandem dar si de o persoana :)....si usor si ieftin :)
V-am dat greu?
Multumesc

Zi la baba, drept, nu te ascunde: vrei să-l construiești sau să-l cumperi ? :)
Ca să știu ce să-ți prezic :)

mariusm piesenoi111

Babooooo!Construiesc din portofel :)

Florio

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 19, 2017, 12:06:59 PM
Babooooo!Construiesc din portofel :)

Atunci du-te la moșul Cătălin Câmpeanu, care are niște caiace speciale pentru pescuit, stabile extrem, pe care instalezi incusiv scaun pliant. Ia legătura acolo cu un bătrânel de vreo 28 de ani, prenumele lui Marius și numele unui respectabil fruct (Pruna). Acela e pescar sportiv pe caiace, organizează ture, cursuri ori concursuri, prinde monștri cu solzi (și-i eliberează domnule!!!   ??? ).
Cred că sfaturi mai bune decât oamenii ăștia nu poți avea.
După aceea testezi produsele, vezi oferta de primăvară că tocmai au vândut un super-caiac, un fel de Ferrari al caiacelor, la preț de Opel.
Dacă te potrivești la buzunar, pescar de caiac te-ai făcut! Dacă nu, cauți și altceva, că lumea-i mare :) .
Un pont, de la un amic, pescar la muscă: peștele nu se sperie de caiac nici când se apropie de el. De ce vine de pe mal e sperios.   

mariusm piesenoi111

Nea Catalin de la barcinbagaje?
Si oare poti si testa ceva caiace pe balta aferenta cat de cat?

Florio

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 19, 2017, 02:22:10 PM
Nea Catalin de la barcinbagaje?
Si oare poti si testa ceva caiace pe balta aferenta cat de cat?

Anul trecut știam că da. Nu mai știu acum, dar se poate afla.
Cert e că oamenii stau lejer în picioare pe caiacele alea, dotate special pentru pescuit.
Strică și tu un telefon, că n-o fi foc :) .

Florio

Purcelozaurul tocmai trebuia să aibă un noroc chior, de caiace bune, la prețuri incredibile. Doar că a întârziat puțin.
Pai nu ne întâlnirăm noi la târg? Nu aveau oamenii ăia caiace la super-preț, care s-au dat ca pâinea calda? A fost o campanie de vânzare pentru reînnoirea stocurilor, am aflat eu acum, sunând pentru tine.
Totuși vorbește că nu știi niciodată cum ți-e norocul. Poate găsim motiv să bem :)

mariusm piesenoi111

Am sunat.....am vorbit......se pare ca are fi o mica sansa sa ii iau caiacul chiar lui Marius Pruna la un pret bunicel dar ......hmmmmm sa vedem.....

mariusm piesenoi111

Am vazut.....am testat si .....am platit....................http://feelfreeus.com/kayaks/fishing-kayaks/lure-13-5/
Multumesc Florio pt ajutor!

bbl81

felicitari Marius, sa te poarte multi km fara evenimente.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Florio

Citat din: mariusm piesenoi111 din Aprilie 25, 2017, 08:00:53 PM
Am vazut.....am testat si .....am platit....................http://feelfreeus.com/kayaks/fishing-kayaks/lure-13-5/
Multumesc Florio pt ajutor!
Distracții pe ape și capturi frumoase :) !

bradutzu

super tare. oare cum o fi in caiac cu un somn de 100 kg in carlig?
@Marius
daca ai timp si chef la un moment dat poate faci un test sa vedem daca poate fi tractat de o barca in glisaj!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

si totusi...............o intrebare pentru toti barcagiii
Credeti ca acest tip de caiac poate fi tractat de o barca glisoare pe distante mari?
Sa auzim numai de bine!

AdrianZUZ

Citat din: bradutzu din Aprilie 26, 2017, 09:27:18 AM
super tare. oare cum o fi in caiac cu un somn de 100 kg in carlig?
@Marius
daca ai timp si chef la un moment dat poate faci un test sa vedem daca poate fi tractat de o barca in glisaj!

Cu un somn 100kg in carlig intra caiacul singur in glisaj ;D si da, se poate tracta, un pic suspendat pe pupa barca.