Velier Dehler Varianta 65

Creat de Dbr, Mai 06, 2017, 04:03:21 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dbr

Va salut,
De vanzare un velier cochet pentru doritori. Un Dehler Varianta 65, cu derivor retractabil tip briceag, pescaj 0,7 / 1,2m.
Toate datele disponibile aici:
http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=3837
Dispune de vele in stare foarte buna( una randa, 3 x fok si spinaker). Manevrele fixe si mobile in stare excelenta deasemenea. Ceva accesorii se afla la bord: ancore, statie, baloane acostare, husa randa, legaturi, blocator eche,tangon,rezervor benzina,samd. Eventual si alte accesorii la cerere( suport motor rabatabil, alte ancore,veste,etc). Motor auxiliar deasemenea extra la cerere, avand mai multe variante( Yamaha 5 cai /2 timpi, Mercury 5 cai /4 timpi, la preturi modice) Are cavalet de manevra/stationare si datorita lui se poate transporta foarte usor cu orice remorca/platforma si lansa la apa imediat. Gelcoat original, in stare excelenta. Barca se poate pune pe apa in orice moment. Pretul este cred eu modest, de doar 2200 euro, negociabil. Barca a fost adusa din Olanda, si cunoscand bine producatorul german de prestigiu si designerul olandez consacrat, cred ca este o barca solida ,eleganta si practica , pentru Delta Dunarii sau costier Marea Neagra. O transport oriunde in tara spre ape, contra prietenie  ;)
Contact pe mesaj privat pentru detalii.
Cateva foto semnificative in continuare.
Stima tuturor.

mariusm piesenoi111

Barca e superba si la pret de caiac.
Nu glumesc...daca nu luam saptamana trecuta caiacul luam minunea asta(la acelasi pret)  :)
Despre vanzator numai cuvinte de lauda.

Florio

Citat din: mariusm piesenoi111 din Mai 06, 2017, 08:52:30 PM
Barca e superba si la pret de caiac.
Nu glumesc...daca nu luam saptamana trecuta caiacul luam minunea asta(la acelasi pret)  :)
Despre vanzator numai cuvinte de lauda.

De acord. Barca asta e la preț de caiac. Dar una-i una, alta-i alta. Nu se exclud, ci se completează.
În barcă poți dormi, pe ea poți pescui în picioare, ai o cafeluță de preparat, un picior de dezmorțit, pe cineva lângă tine, adăpost la ploaie...etc. Bașca poți merge cu vele. :)
Cu caiacul accesezi altfel de ape, intri prin cotloane, treci peste praguri (anul trecut am trecut mergând la propriu, în mâini, pe o apă de 5 cm :) )
Eu completez velierul cu caiacul, astfel : vara-toamna, vele;  primăvara și iarna, caiac.
Sunt convins că viitorul proprietar al Dehler-ului, va simți bucurii neatinse până acum și își va injecta o infuzie de tinerețe direct în venă :) . Small boat, big smile !

VladIndigen

Va salut!  Foarte frumoasa barca, ma intereseaza. Aveti un numar de telefon?

Dbr

Salutare,
Am lasat mesaj. Stima.

Dbr

Ca sa fiu comerciant adevarat si sa arat ca pot scadea pretul mai jos decat va ganditi, Varianta 65 este la pret fix de doar 1500 euro, dar valabil doar 7 zile. Altfel am alte planuri cu ea , pt. ca este o barca buna care ofera clipe de neuitat.
Sunt sigur ca daca se va vinde voi auzi ca intotdeuna:
- Cum s-a vandut???
Acum nu mai este la pret de caiac. Este mai ieftina ;)
Stima tuturor.

Razvan Evergreen

Citat din: Dbr din Iunie 07, 2017, 05:40:58 PM
Ca sa fiu comerciant adevarat si sa arat ca pot scadea pretul mai jos decat va ganditi, Varianta 65 este la pret fix de doar 1500 euro, dar valabil doar 7 zile. Altfel am alte planuri cu ea , pt. ca este o barca buna care ofera clipe de neuitat.
Sunt sigur ca daca se va vinde voi auzi ca intotdeuna:
- Cum s-a vandut???
Acum nu mai este la pret de caiac. Este mai ieftina ;)
Stima tuturor.
O barca frumoasa si sprintena. Cine nu crede ma poate intreba pe mine. Am si eu una si am fugit cu 5,7 noduri ( nu radeti, pentru mine e viteza, nene)!

Razvan Evergreen

Citat din: Razvan Evergreen din Iunie 07, 2017, 06:49:27 PM
O barca frumoasa si sprintena. Cine nu crede ma poate intreba pe mine. Am si eu una si am fugit cu 5,7 noduri ( nu radeti, pentru mine e viteza, nene)!
A, la 5,7 trageam si ventuza

ghrt

Un daysailer excelent la un preţ imbatabil! Fiind uşoară, probabil plecarea de la mal şi acostarea se pot face şi cu un motoraş electric.

Florio

Citat din: Razvan Evergreen din Iunie 07, 2017, 06:49:27 PM

Pentru orice velier de până la 45' , e o viteză foarte bună. Pentru cele de sub 30' este o viteza excelenta :)

Dbr

Va salut,
Barca s-a vandut! Va vedea Dunarea in cea mai mare parte a timpului. Problema este ca am dat-o cu ceva durere in suflet, deoarece arborada a ramas la mine( catarg 6,5m, ghiu , sarturi, straiuri, chei si intinzatoare, 3 fokuri si o randa,husa, toate in stare excelenta). Derivorul va fi taiat partial si va deveni o cabinata cu motor de 20cp de Dunare. Cred ca Van de Stadt se rasuceste in groapa, dar asta este viata. Daca exista vreun doritor pentru arborada completa pretul este de 450 euro negociabil.
Stima tuturor

Razvan Evergreen

Citat din: Dbr din Noiembrie 28, 2017, 08:08:51 PM
Va salut,
Barca s-a vandut! Va vedea Dunarea in cea mai mare parte a timpului. Problema este ca am dat-o cu ceva durere in suflet, deoarece arborada a ramas la mine( catarg 6,5m, ghiu , sarturi, straiuri, chei si intinzatoare, 3 fokuri si o randa,husa, toate in stare excelenta). Derivorul va fi taiat partial si va deveni o cabinata cu motor de 20cp de Dunare. Cred ca Van de Stadt se rasuceste in groapa, dar asta este viata. Daca exista vreun doritor pentru arborada completa pretul este de 450 euro negociabil.
Stima tuturor
Pai, ce sa zic? Sa o poarte sanatos. E pacat ca o taie. Nu-l primim la regata.

bluewave

"Nu-l primim la regata".
poate participa la clasa "motorizata" ... dar , nu ma bag ...
"No Whistling on Board"