Vand lotca fibra

Creat de Fritz, Mai 30, 2017, 08:07:33 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Fritz

Lotca fibra de sticla, construita de fabrica in Bulgaria la Turtukaia, 6.7 x 1.45 m, 168 kg , flotoare si fund dublu , oglinda pentru motor cizma scurta. Nu e, nu a fost inmatriculata si nici in evidenta la fisc. Strapazane 1nox.
4000 lei.  0723639250

http://lodkostroitel.com/product.php?id_product=95

dany

Ce ne pute-ti spune de comportamentul ei pe apa?Care este motorizarea maxima admisa,capacitatea de incarcare si gradul de siguranta oferit.Daca ne povestiti din propria experienta ar fi minunat.Multumesc in numele unuia interesat!

Fritz

Lotca e barca de deplaament. Merge cu motor de 4..5 cai , deci fara permis , fara inmatriculare. se poate pune si motor mai mare, dar 5 cai sunt suficienti. Nu am folosit-o. Am cumparat-o pentru un vecin de la Dunare care  m-a rugat sa-i caut o lotca din fibra. I-am gasit, am cumparat-o cu banii mei in octombrie anul trecut si l-am asteptat sa vina s-o cumpere. 7 luni ! Eu mai am trei barci ...si nu mai pot s-o tin.  Barca e beton si are forma excelenta . I-am facut si strapazane din inox.

Uite o poza cu barcile in fabrica la Turtukaia.  E vizavi de Oltenita  in Bulgaria. Barci de pescuit pentru Dunare...si costa 1300 de euro ( cu tva).

Fritz

Lotca NU mai este de vanzare !!!  ;D Am dat-o la apa . Merge cu 17 km/ora cu un motor de 6 cai cu doua persoane. Am mers 22 km cu 1.5 litri de benzina .