sursa piese de schimb Johnson 4BA74/4BR74

Creat de radasous, Septembrie 06, 2017, 09:19:33 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

radasous

Salutare,
Am luat de la Dany un motor semidemontat Johnson 4BA74, este un motor de 4cp, fabricat in 1974 pentru Australia, cu ceva deosebiri fata de variantele europene sau pentru SUA, in sensul sa are rezervor inclus (ca la motoarele de 2cp). M-am apucat sa il completez/restaurez si am nevoie, pentru inceput, de ceva piese marunte, semeringurile din cisma pentru arbore si pentru axul elicei. Am incercat sa discut la motoarebarci.ro, mi-au dat niste variante pe care ei le considera echivalente, dar cand le-am solicitat sa imi confirme echivalenta nu au mai raspuns. Drept urmare, caut o alta sursa de piese din romania.
Semeringurile au cod Sierra 18-2035 si coduri Johnson/Evinrude 300599 sau 327031.
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

kama3

Pentru simeringuri ia cotele si incearca si la mag. de rulmenti si simeringuri. Eu pentru al meu am gasit asa.
Poate ai noroc.

radasous

Toate dimensiunile sunt in inch, este cam greu sa gasesc ceva potrivit. Carcasa angrenajului este mica si cu pereti subtiri, asa ca ar fi dificila alezarea locasurilor pentru a permite semeringuri metrice.
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer