AN 5,1 Bass-boat

Creat de black, Noiembrie 27, 2017, 09:16:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

black

Am sa va prezint in continuare o barca model AN 5,1, turnata impreuna cu Vali si customizata de noi dupa nevoile mele. Am sa incerc sa raspund intrebarilor celor interesati de concept, spunandu-va ca rezultatul a depasit cu mult asteptarile.

Bineinteles ca m-am inspirat din barca facuta acum 3 ani de Vali pentru Dragos - ziuamarinei. Am sa postez in masura timpului si poze din timpul constructiei.

ion78

Felicitari proprietarului si echipei implicate in proiect! Abia astept sa-mi vad si eu AN-ul iesind pe poarta lui Vali !!! Pana atunci imi umplu capul de idei, schite, planuri si nu in ultimul rand .... facturi.
Inca o data , o treaba minunata! Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe partide de pescuit, ca pentru pescuit e facuta. Hai URA!

drmarius

Felicitari! Fara post la varianta aceasta ramane foarte mult spatiu util.

Cortul are 2m lungime?

Pentru AN ul meu zi si mie te rog de unde ai luat mana curenta.

Haiduc

Sa o folosesti cu placere si sa te bucuri de ea

Florio

Citat din: black din Noiembrie 27, 2017, 09:16:05 PM
Am sa va prezint in continuare o barca model AN 5,1, turnata impreuna cu Vali si customizata de noi dupa nevoile mele. Am sa incerc sa raspund intrebarilor celor interesati de concept, spunandu-va ca rezultatul a depasit cu mult asteptarile.

Bineinteles ca m-am inspirat din barca facuta acum 3 ani de Vali pentru Dragos - ziuamarinei. Am sa postez in masura timpului si poze din timpul constructiei.

Multe satisfacții acvatice să-ți aducă! Am remarcat cu plăcere simplitatea și eficiența cortului montat în jumătatea prova.
Viață lungă bărcii, sănătate și succese constructorului, bucurii multiple proprietarului ! :)

radu andritoiu

salut
frumoasa, frumoasa, frumoasa
sa te bucuri de barcuta
si eu sunt interesat de mana curenta
so, keep floating for pleasure

black

Multumesc tuturor ptr urari.
Mana curenta de la pupa este cumparata de la yacht tng iar cea de la prova este confectionata de mine, cumprat bare  si sudati suporti de la yacht tng. Am probat cortul acum 3 saptamani pe fortuna maliuc, am dormit doua persoane inalte si grele 2 nopti pe apa.sincer am dormit 12 ore ca niste prunci. Are lungimea de 2, 4 m 

mariusm piesenoi111

Si cortul?Cortul?Detalii please my dear Watson :)

black

acum 2 luni am cumparat de la pronautica un motor evinrude etec 30 hp comanda la maner. Singurul criteriu care a stat la baza schimbarii motorului a fost viteza mai mare de deplasare eu facand traseul galati delta doar pe apa  . Ca o constatare personala pot sa va spun ca 20 cp honda e mai mult decat suficient si economic ptr 2 persoane .

black

Referitor la cort
Este construit exact ca un cort normal adica cu captuseala interioara si exterioara impermeabila si podea din sunbrela cu fermoare ptr acces la spatiile de depozitare. Are 2 arce de fibra sticla adica segmente bete de cort comandate pe net cu plasa de tantari la intrare si capse inox pe laterale. Se poate monta si demonta f f usor de o singura persoana din barca pe apa in 5 min. A fost croit de un baiat Adrian din galati ( are atelier croitorie) si a costat 600 ron croit si cusut inclusiv fermoare plastic si capse inox.sincer am avut rezerve ca e ok pana l am probat pe vreme rece si o ploaie prinsa in ultima zi pe lac. Am crezut ca o sa am probleme cu oasele din cauza umezelii dar m am inselat tare. A contribuit la o stare de bine si sacul de dormit de 4 anotimpuri si latime mare a barcii. Tin sa reamintesc ca eu am 95 kg si 1 89 m si partenerul 125 kg si 1 85 si totusi nu ne am gasit in cort noaptea

black

Un alt amanunt de luat in seama este ca odata montat nu trebuie si demontat decat acasa.este suficient sa scoateti arcele de cerc si cortul se aseaza pe  barca f frumos. Arcele de cerc sunt prinse in suporti inox pe barca si la fel ca un cort obisnuit de captuseala interioara

scm_ro

Foarte tare. Bravo.
Imi place si peridocul facut din sasiu de rulota.

Haiduc

Salut
Daca nu e cu suparare poti pune si numarul de telefon a-l celui care a croit cortul  "Adrian" Sunt convins ca avem multi colegi care prefera sa aibe un cort pe barca mai ales la banii astia,care din punctul meu de vedere sunt mai mult decat OK nemaivorbind de cei care vor sa isi croiasca un bimini si nu au atelier specializat la ei in localitate.
Este un topic unde sunt ceva numere de telefon pentru diverse chestii(aici poate ne ajuta Vali ca nu mai stiu cum se numea)spre rusinea mea ca si eu am scris acolo
Numai de bine sa auzim.

pava

La Adrian am croit prelata pentru barca mea , tel 0741182898, e destul de solicitat  8)

cristi80

am  fost pe la Florin cu o problema la un scaun de la masina.
mi-a aratat foarte multe poze cu prelate,corturi peste bimini(cam ca la Ziuamarinei),huse,etc.
spunea ca are si materiale.sunbrella avea alba si albastra la 70lei m.urmeaza sa apelez si eu la el pt materialul pt.bimmini si eventual un cort peste.