de ce sa am barca ?

Creat de tudy, Iulie 29, 2011, 09:04:00 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tudy

De cate ori nu ati gandit : la ce imi trebuie barca? Nu stiu cat timp am sa ma dau cu ea, am atatea prioritati barca mai poate astepta,
De cate ori nu ne-am gandit cum sa ne convingem consoarta ca ,,trebuie sa ne luam o barca" iar ea a fost mai mult sau mai putin de acord.
De cate ori nu am pus in balanta daca merita banii investiti in producere/cumparare/reconditionare,  etc. cu alte trebuinte ale casei. Eu cel putin am neglijat masina (nu mai spun ca barca depaseste cu mult valoarea ei).
De cate ori facem eforturi de orice natura poate disperate pentru mijlocul nostru de deplasare pe apa.
Merita ? ????
DA MERITA. Am pus mai multe poze care demonsteaza mai mult decat trebuie ca merita. Ghici de unde sunt pozele ?

tudy

nu prea ma descurc cu postarea pozelor
probabil pt. ca sunt prea mari

tudy

continuu, asa cum pot

tudy

incerc

tudy

am invatat sa  le postez, asa ca mai pun

tudy

Sunt doar cateva din pozele facute la o iesire in zona varsarii R.Prut in Dunare.

gvincentiu

Fiindca viata e mai buna cand o ai?
Ganduri bune !

tudy

Vincentiu, repede, de unde sunt pozele, si sa nu ceri ajutor, ma bucur ca te-am prins, tb. sa stii, ca te-ai dat de multe ori pe aici?

tudy

Si cand te gandesti ca am vrut de curand sa o vand.
Fereste-ma doamne!

Vali

Ca sa te poti duce oricand vrei in paradisul pe care tocmai ni l-ai aratat, insula din gura Prutului, aflata la o aruncatura de bat de "orasul rosu" in care ne ducem zilele de atatia ani  ::). Dac-ai sti cate toane am dat pe vremuri la scrumbie pe partea insulei dinspre malul tulcean, si cum intram in priza cand trageam lopata la toana, si vedeam cateodata cum coboara cate o vela pe Dunare  :o.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Florio

tudy

Salut Florio. Esti pe aproape, puntin mai la vale. Pe insula pe care ai poposit si tu putin, chiar la varsarea Prutului in Dunare. Cred ca si in pozele facute de tine apare aceiasi cioată.
Trebuie sa recunosti ca e unul din cele mai frumoase locuri de pe Dunare.

Florio

E superb, si lucrul asta se vedea dupa cati populau plaja aceea de pe insula. Ziceai ca esti pe litoral, un litoral fara inghesuiala, si comert ambulant.
Cioata e alta fiindca Dunarea are un milion de fetze, asemanatoare dar nu identice. Pe mine ma atrage asa cum ma atrag insulele grecesti .
Sunt sigur ca la anul voi mai molipsi 2-3 velisti la o coborare pe fluviu.