curatare vegetatie cizma

Creat de pilu, Ianuarie 28, 2018, 07:52:22 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pilu

Stie cineva  :-\ ce solutii ar ajuta la curatata cizma de depunerile cauzate de statul indelungat in apa dulce? cizma are vopseaua originala si nu e zgaraiata sau lovita deci nu as vrea sa folosesc mijloace mecanice gen smirgal ,flex.....

crysty

Puteti incerca cu jet de apa la presiune folosind o pompa de apa de mare presiune genul celor folosite in spalatoriile auto. Daca vopseaua este afectata, aceasta va sari pe acea portiune.

toni tl

Detatrant, folosit de mine cu succes. Am pus detatrant intr-un recipient de spalat geamuri. Am pulverizat pe cizma si dupa 2 minute am clatit cu multa apa. A iesit perfect. Operatiunea poate fi repetata pana se obtine rezultatul dorit. Nu a afectat vopseaua de pe cizma.

pilu

am sa incerc intai cu detratantul ,exista si acum detratantul cu era mai demult,sau e sub alte  denumiri ?

toni tl

Se numeste Detatrant clasic si este produs de ,,Nufar,,

pilu

teo pes

Nu te sfatuiesc cu detartrant ! este puternic coroziv !
Eu inclusiv interiorul motorului il spal cu asa ceva , gasesti la altex si cred ca alte magazine !
Viata i grea !!  Dar trece !!

pilu

si cum se foloseste?este solutie sau praf?

teo pes

Eu am folosit sa decolmatez un bloc mot de 50 cp si l am dizolvat in 2 litri de apa ! a ramas aluminiul curat! l am si incalzit la aprox 60 * pt ca ma grabeam , este o ,,sare" ce se dizolva bine in apa , sa nu ai grasimi , o manusa un buret sau o pensula,un lighean ...si ... ! il poti dizolva si in mai putina apa ! incerci cu un litru
Viata i grea !!  Dar trece !!

pilu

Am incercat intai nufarul ,rezultate slabe , apoi am gasit ceva Pro max detratant ,cu rezultate ceva mai bune .A trebuit sa repet de zeci de ori : solutie frecat cu buretele si jet cu presiune(stratul de piatra cred ca avea 1mm)  in cele din urma a ramas vopseaua curata dar matuita . Am polishat si a revenit luciul . Am muncit cateva ore dar rezultatul final a meritat.