line cutter

Creat de pauli, Februarie 20, 2018, 07:40:03 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ghrt

Pauli este interesat de dispozitive pentru motoare inboard, unde există mai mult loc pe ax. Probabil că există ceva similar si pentru outboarduri.

pauli

cum ziceam eu l-am comandat, o sa-l instalez in martie cand ma duc la barca dar de testat abia dupa ce mut barca in Grecia

ghrt

Ai renunţat la ideea cu Delta?
În sudul Bulgariei sunt nişte locuri foarte frumoase - practic toată zona de la Sozopol la graniţa de sud, cu câteva porturi unde te poţi adăposti de vremea rea. Şi golful Burgas este interesant, exceptând Nessebar-ul, care e f aglomerat şi scump în sezon.
Sozopol este un oraş cum noi nu avem - viaţă de noapte pentru toate gusturile, interesant, servicii bune.
Marea este curată, oamenii sunt ok.
Cred că merită să stai vreo 2 săptămâni pe acolo, iar accesul e relativ ok, Mangalia - Varna şi Varna - Sozopol, îţi ia 2 zile.

Cred că e bine să pui cutterul cât mai aproape de elice. Aşa îl am eu şi a funcţionat când am prins un sac de rafie.

Alex1958

Salut,
Ma alatur discutiei off- topic, scuze Vali.
Confirm din experienta personala ca la sud de Sozopol e foarte interesant. Au o zona la gura raului Ropotami cu o mica delta si palje salbatice la Duni si Arcutino in care au si mici marine!
Am vazut ambarcatiuni motorizate si veliere pe acolo!

ghrt

Am ancorat la gura râului Ropotamos, am înotat şi în râu, iar în reciful de acolo am văzut cam toate soiurile de peşti pe care le ştiam de la Tyulenovo. Sper să fac o plimbare cu dinghyul motorizat electric pe râul Ropotamos, dar trebuie să mă mai informez că e rezervaţie şi nu am chef să trebuiască să mă "descurc".
La Duni e complicat de ajuns cu barca din cauza plaselor de pescuit, trebuie să ştii ce şi cum. Dar oamenii sunt f ok.

Alex1958

Pai daca ai line cutter... te descurci si esti si in topic!
La Duni, cand am gresit drumul ca avea GPS-ul harta veche, eram cu masina pe drum si-l blocam pe unul care voia sa aterizeze cu moto-deltaplanul. E vintage rau zona, nudisti, corturi pe plaja, etc!

ghrt

8)
Golful de la vărsarea lui Ropotamos, fund de 4 metri, privire spre sud. Fundul este nisip curat. Bărcile locale se duc pe un banc de nisip unde este cam jumătate de metru adâncime. Spre nord e un alt banc de nisip semnalizat, paralel cu plaja Duni, iar în nordul bancului ăsta de nisip sunt plase pescăreşti şi nişte pontoane, iar pe colină un restaurant gen Agigea.
E şi o zonă de 3-4 mooringuri pe un fund de 10 metri, protejate de recif.

pauli

am renuntat la delta itr-adevar, barca e destul de mare si nu cred ca m-as descurca prea grozav, pentr delta am un rib quicksilver 4,30 cu honda de 20. Imi incerc norocul in Egee, plec spre sfarsitul lunii dar nu pe apa ci pe peridoc