cheder geam cabinata

Creat de dany, Aprilie 23, 2018, 12:05:53 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Am incercat sa pun geamurile la cabinata cu  ajutorul chederului primit de la vali,caruia ii multumesc,dar nu am reusit caci geamurile au si unghiuri mai mici de 90 de grade si datorita grosimii lui nu am nici o sansa...Asa ca am cerut o oferta de pret la   VULCOM ,un site ce vinde garnituri profilate pt.geam.La pagina 6 din tabelul dat de ei exista codul VLC-183 .Pret 14 lei pe mp fara tva si vanzare minim 30 m.Eu am  nevoie de 10m si restu????Este bun chederul ales?A-ti mai avea nevoie careva sa-l impartim?
ps.cel gros am sa-l pun la parbrizul de pe cabina.
multumesc!

ovy

Salut
si eu as dori sa schimb chederele la o cabinata unde am unghiuri si sub 90 grade. un link sa vad despre ce produs este vorba?

dany

Am folosit pana la urma cheder in profil''S''.L-am gasit la magazin piese auto la mine in oras.Se monteaza si pe unghiuri mai mici de 90.Fa tipare inainte din placaj dupa care tai geamul  mai mare cam cu 8-10 mm,depinde cum i-ti da diferenta de la cheder.Nu mai tin minte cat am dat pe el,dar nu-i mult..parca 120-140 lei pt. cabinata mea.!?///

gabriel.c

Salut ,eu am cumpărat cheder pentru cabina de tractor de pe net .Asta a foat acum un an in urma(deci nu mai știu exact care era vânzătorul )
Caută cheder pentru geam de 3/4 mm cu inima.Parca a fost 9 RON/ml.
Spor

stefand600

Salut, Acun 3 ani am incercat sa gasesc si eu cheder cu inima care sa primeasca policarbonatul de 3-4 mm si marginea fibrei de sticla de 3 mm pentru barca din avatar. Am luat ceva de la Pitesti dar nu a fost bun. Pana la la urma le-am lipit cu cauciuc siliconic pentru parbrize, la fel ca la masini. Pentru siguranta le-am pus si 4 suruburi in colturi pentru a sta pe pozitie si asta a fost. Suruburile nu sunt necesare, se poate folosi banda adeziva sa le tina pe pozitie pana se usuca siliconul. Conditia este ca siliconul folosit sa fie special pentru parbrize auto sau pentru lipit acvarii pentru pesti. Marginea taiata la policarbonat am mascat-o cu cheder U cumparat din magazinele pentru auto. Arata bine ,zic eu.
Stefan D