Anvelope Iarna - IEFTINE

Creat de damyy2019, Iunie 06, 2018, 03:46:24 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

damyy2019

ANVELOPE IARNA pentru toate tipurile de masini la SUPER PRETURI gasesti intodeauna la Vadrexim. REDUCERI, promotii si lichidari de stocuri la anvelope iarna, vara si all season, promotii la jante din aliaj si tabla, vanzari anvelope premium si de buget. LIVRARE 100% GRATIS oriunde in tara in 24-72 ore si MONTAJ pe loc la cumparare in Service Roti auto autorizat RAR. Comanda online anvelope iarna ieftine, anvelope vara si all season sau jante auto intrand pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.

pauli

bai nene ne lasi cu reclamele aste tampite? e a doua pe care o faci pe ziua de azi

Vali

Daca lumea e iritata din cauza reclamelor fara legatura cu forumul, inseamna ca forumul este viu, nu fara suflu, cum spunea un clasic in viata :P.

Eu zic sa ignoram, fiind cea mai buna solutie. O sa se linisteasca singur atunci cand nu va fi bagat in seama.

Ii transmit si eu pe aceasta cale initiatorului topicului ca nu e binevenit pe forum, cata vreme n-a catadicsit sa spuna macar un buna ziua.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

timberland0910

Citat din: Vali din Iunie 07, 2018, 01:34:27 PM
Daca lumea e iritata din cauza reclamelor fara legatura cu forumul, inseamna ca forumul este viu, nu fara suflu, cum spunea un clasic in viata :P.

Eu zic sa ignoram, fiind cea mai buna solutie. O sa se linisteasca singur atunci cand nu va fi bagat in seama.

Ii transmit si eu pe aceasta cale initiatorului topicului ca nu e binevenit pe forum, cata vreme n-a catadicsit sa spuna macar un buna ziua.

Sau ii bag eu numarul de tel la anunturi matrimoniale pt gay pasivi si isi da singur blocaj la cartela

mariusm piesenoi111

Genială asta.....e de incercat  :) :)  :)

crysty

Tare chestia cu numaru'........

timberland0910

Don Basilio

pentru mine eticul este mai important decat economicul. bai nene cu anvelope te anunt ca NU voi cumpara de la tine chiar daca ai cel mai bun pret. punct