Etec 75/90 Hp

Creat de gabriel.c, Octombrie 26, 2018, 09:12:54 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salut, știe cineva dacă etecul de 90'hp e același cu cel de 75 Hp ?Zice un italian ca cel de 75 doar trebuie resoftat și-l transformi in 90hp

aditm

Din câte m-am interesat și eu asa se pare, 75 și 90 sunt asemănătoare, diferență de soft

Vali

Sunt 2 arhitecturi la Etec-ul de 90: 3 cilindri in linie sau 4 cilindri in V. Cel cu 3 cilindri e acelasi motor ca acela de 75.

Nu cunosc insa detalii despre resoftare etc., si daca m-ar interesa asa ceva, as lua direct motorul de 90. Asta deoarece orice modificare scade din valoarea motorului, si nici nu stii cat de fiabila e treaba.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

mariusm piesenoi111

E acelasi motor in 3 cilindri dar sunt f multe diferente..de la soft până la evacuare diferită complet

gabriel.c

Salut și mulțumesc frumos .Intre timp am aflat ca e același (greutate cilindree),așa cum v-am și comunicat într-un topic mai recent despre motoare de pe forum.  Am aflat pe "pielea mea "atunci când mi-am achiziționat etecul  de 90cp