Ajutor alegere

Creat de mariusm piesenoi111, Octombrie 31, 2018, 12:17:59 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mariusm piesenoi111

Mulțumesc mult SS
Stefan.....hmmmnn mulțumesc mai puțin :)
Hai....lăsați sugestiile să curgă poate deveniți nașul vreuneia in caz că o aleg

Betto

De la una ca asta nici eu nu m-as da in laturi !

ss

Zodiac, apreciez modul cum iti faci lectiile, dar socotelile, altminteri corecte, nu prea se regasesc pe apa! Nu comentez cum suporta oglinda barcilor greutatea suplimentara, dar eu nu am vazut in balta pilothouse sau cabinata cu pretentii de glisare cu motor in limita data de producator. In ce priveste tractabilitatea, pentru o barca mare, ca este velier sau motorizata, este mai mult o treaba teoretica, barcile astea merita daca stau pe apa, eventual intr/o parcare pe malul apei, nu daca se plimba pe sosea, tractate mii de kilometri pe an, pentru o utilizare pe apa de cateva zeci de ore pe an! Un pilothouse il iei acasa maximum iarna si pentru asta se gasesc variante de tractare mai ieftine decat o masina dedicata.

Intersect

Exact și eu vroiam ca să spun același lucru ca și @SS dar mi-a luat-o înainte. De ce trebuie ca să te freci de la soare la răcoare cu barca? Din momente ce investești într-o bestie îți asumi că ieși cu ea pe apă. Dacă tu după și înainte de fiecare ieșire o cari acasă devine un impediment,timp pierdut și energie. O lași la o parcare și băieții ți-o dau la apă înainte ca să vii și ți-o ridica pe peridoc când pleci. Te costa cam 250 pe lună, iarna o iei acasă
Born to fish,forced to work!!!

mariusm piesenoi111

E chiar mai ieftin in cea mai noua locație din TL dar ce te faci stai in capitala și ajungi de max 5 ori pe an în DD ?
In rest Oltenița și Giurgiu......sincer nu cred că aș vrea un pilot house .
Vreau ceva deschis dar versatil cu posibilitatea de a face in ea o platformă macar QueenSize (200x160) daca nu King Size Unde sa pun o saltea șmecheră și să dorm legănat.....și protejat de trompeta țânțarilor și de ploaie
Cer prea mult?

Alex1958

Salut!
Caratul unei barci pe peridoc este cu atat mai stresant cu cat barca e mai mare si mai grea.
Pentru o cabinata nu prea cred ca merita. Studiez inca varianta de a o cara pe Arielle in Grecia pentru o vacanta, eventua cu o masina mai grea imprumutata. Pentru o barca open e mai acceptabil. Nu prea ai ce face cu cabinata afara din DD, cabinata este potrivita pentru pescuit stationar cateva zile.
Ca bucurestean, depinde si cat timp ai.
Daca esti free-lancer sau rentier cred ca o cabinata cazata undeva in zona Tulcea este foarte OK. Stai cat vrei si unde vrei si cand te saturi vii acasa.
Daca ai un job si n-ai timp de delta decat prelungind week-end-urile sau in vacanta, o barca usoar cu care sa mai iesi la un Snagov, Oltenita sau Giurgiu e cea mai buna solutie. Ce vrea Marius, adica sa poti dormi pe ea, e bonus!
Pe de alta parte, cand ai o cabinata tinuta departe de casa, prestezi frate o activitate de planing de te califici direct sef de proiect!
Parerea mea!

mariusm piesenoi111

Cred că m-am cam hotărât la Delphin 5.5 cu ETEC G2 150CP
Au o ofertă super tare acum iarna la barcă și poate dau o fuga până la ei sa vad cat de customizabila  poate fi.
Oamenii par foarte de treabă la telefon.
Sugestii de peridoc?
Mulțumesc tuturor pt raspunsuri

Intersect

Citat din: mariusm piesenoi111 din Noiembrie 17, 2018, 07:54:22 PM
Cred că m-am cam hotărât la Delphin 5.5 cu ETEC G2 150CP
Au o ofertă super tare acum iarna la barcă și poate dau o fuga până la ei sa vad cat de customizabila  poate fi.
Oamenii par foarte de treabă la telefon.
Sugestii de peridoc?
Mulțumesc tuturor pt raspunsuri
Peridoc, am eu pe cineva in Galati care iti face un peridoc cum vrei tu la preturi bune si il inmatriculeaza.  Vasile Taflan 0769641136. Acum mi-l face mie pentru ca am trecut la peridoc de 1400 kg.Cel de 1000 dupa ce il serviseaza complet il vand.

scm_ro

Marius te rog daca ajungi la ei sa faci mai multe poze la delfin. Poti te rog sa ii intrebi daca se poate face si prelata de mars si cat costa. Daca nu reusesc sa o vand pe a mea fara motor o sa vand si motorul si  ma orientez spre 90cp iar atunci devine si delfin 5.5 o optiune pt mine , dar vreau musai si prelata de mars.

mariusm piesenoi111

Eu am vb cu ei azi și pe 28-29 trec pe acolo.Au zis că încearcă să imi gaseasca și peridoc și că închidere nu au pe nimeni sa le facă acum dar caută.
In schimb au spus că îmi pot personaliza interiorul cum vreau eu ,,😙😁😀

scm_ro

Cand te vezi cu ei, intreaba te rog cat de mare este aceasta personalizare, se poate face chiar si o mini cabina in fata?
Multumesc

mariusm piesenoi111

Întreb dar mă îndoiesc pt că necesită o matriță
Personalizare in sensul de a pune consola in alta parte etc etc
Dar voi întreba

mariusm piesenoi111

Salutare
Azi am platit 50% pt Delphin 5.0
Nu am mai luat 5=5bpt face enooooorma aproape agabaritica 2.45latime.
Și m-am hotărât la un Etec de 90dar HO
Adica 4in V
De abia aștept ...
Că sa răspund lui scm_ro : da
Pot face cabina și au și făcut.....

Intersect

Citat din: mariusm piesenoi111 din Noiembrie 29, 2018, 09:43:52 PM
Salutare
Azi am platit 50% pt Delphin 5.0
Nu am mai luat 5=5bpt face enooooorma aproape agabaritica 2.45latime.
Și m-am hotărât la un Etec de 90dar HO
Adica 4in V
De abia aștept ...
Că sa răspund lui scm_ro : da
Pot face cabina și au și făcut.....
Salut,felicitări pentru achiziție.
Cat a ajuns HO?  Am sunat acum vreun an și nu au știut ca să îmi ofere un preț.
A rămas ca să mă sune dar am rămas cu sunatul.