Vesta de salvare automata vs clasica vs "ajutor de plutire"

Creat de Zodiac, Februarie 12, 2019, 06:53:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

In ce situatie va aflati ?

Nu am veste , nici nu vreau !
0 (0%)
Am veste dar nu le port !
6 (9.5%)
Am veste si le port !
32 (50.8%)
Am clasica dar vreau automata !
9 (14.3%)
Am automata dar vreau clasica !
0 (0%)
Am clasica si sunt multumit !
31 (49.2%)
Am automata si sunt multumit !
11 (17.5%)
Nu am vesta vreau sa-mi iau clasica !
3 (4.8%)
Nu am vesta vreau sa-mi iau automatica !
5 (7.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 63

Alex1958

Salut,
Nu cred ca este loc de polemici pe acest subiect.
Eu sunt decis sa-mi iau veste pentru a fi purtate permanent toamna / iarna cand merg la spinning cu o barca deschisa. In cabinata le voi tine in stand-by, dar la spinning ar trebui purtata permanent.
Problema ma este "constructiva"!  Adica fiind din constructie mai mare vesta aia trebuie sa ma incapa lejer cu haine pe mine. Ei bine, problema asta n-am rezolvat-o inca....dar le voi incerca pe cele de la Decathlon

Zodiac

Pentru ce vrei tu ''iarna'' cu haine groase iti recomand veste de peste 200 de newtoni ! La caracteristicile vestei trebuie sa fie inscriptionat ''Heavy weather clothing'' ! De genul :
https://www.secumar.com/en/product/arkona-275-6/

Alex1958

syRebekah

Cu polemici sau fara, recuperarea unui fender cazut in apa, pe mare plată, mi-a luat 15 minute și 3 ture. Un om imbracat cazut in apa are lejer peste 100kg, e intre greu si imposibil sa il ridici pe punte, mai ales pe valuri.
Eu am pe barca 4 veste adulti si 2 copii cu spuna si 2 gonflabile (plus un ham) si caut sa impun purtarea lor amicilor cu care ies, in anumite situatii: permanent cand apa e rece, cand sunt valuri si se iese din cockpit pe apa destul de calda. Am avut niște mega meciuri, le-am zis la modul serios ca eu nu am de ce sa dau cu subsemnatul ca ei sunt iresponsabili si ca nu ii mai iau pe barca. Cum zicea cineva mai sus, statisticile le stie toata lumea.
fost ghrt.

Intersect

Citat din: syRebekah din Iunie 20, 2019, 03:14:14 PM
Cu polemici sau fara, recuperarea unui fender cazut in apa, pe mare plată, mi-a luat 15 minute și 3 ture. Un om imbracat cazut in apa are lejer peste 100kg, e intre greu si imposibil sa il ridici pe punte, mai ales pe valuri.
Eu am pe barca 4 veste adulti si 2 copii cu spuna si 2 gonflabile (plus un ham) si caut sa impun purtarea lor amicilor cu care ies, in anumite situatii: permanent cand apa e rece, cand sunt valuri si se iese din cockpit pe apa destul de calda. Am avut niște mega meciuri, le-am zis la modul serios ca eu nu am de ce sa dau cu subsemnatul ca ei sunt iresponsabili si ca nu ii mai iau pe barca. Cum zicea cineva mai sus, statisticile le stie toata lumea.
Asa este foarte greu de recuperat cineva cazut in apa. Colac de salvare prins cu saula lunga daca este constient sau bandula cu lansare pentru distante lungi.
Daca este inconstient se schimba datele problemei,foarte greu de recuperat oricum in amandoua situatiile.
Born to fish,forced to work!!!