Ajutor financiar pentru forum

Creat de Zodiac, Februarie 27, 2019, 06:21:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ajutam forumul care ne-a ajutat mult iar informatiile primite ne-au scutit de multi mai multi bani  ?

NU...sunt interesat !
0 (0%)
Maxim 10 lei  !
0 (0%)
Minim 10 lei !
4 (8.7%)
Minim 20 lei !
10 (21.7%)
Cat e necesar !
35 (76.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 46

bbl81

salut la toata lumea,

si eu insist ca si ceilalti colegi sa postati un numar de cont. Suntem imprastiati prin toata tara, asa ca e greu cu adunatul banilor atat acuma, cat si  pe viitor.

Mult noroc.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

iulian_cioclin

Presupun ca se va afisa aici modalitatea de plata!

cristiantutuianu

Citat din: Vali din Februarie 27, 2019, 10:44:32 PM
@Zodiac: fara sa fie cumva o observatie, dar nu cred ca ne trebuie acel sondaj. E o tara libera, lumea va contribui cu cat va dori, daca va dori.
Sunt de acord cu ce zice Vali !
===============================================
E un avant si un elan fantastic cu eu donez eu fac.....
Donatile nu ajuta pe termen lung .
Trebuie gasita o modalitate clara prin care sa contribuim  financiar. Clara pentru toata lumea.
1850 de membri conform informatilor care le gasesc pe pagina
Cu siguranta multi care sunt inscrisi nu au vizitat forumul de  1000 de ani.
Poate Gupi stie clar cati sunt efectiv prezenti . Eu stiu sa ceara o actualizare a prezentei pe forum a celor care vor sa ramana si in acelasi timp sa contribuie la forum cu o suma clara .Cei care vor sa isi faca cont sunt bineveniti in noile conditi de functionare .
Sper sa nu fie prea greu .

scm_ro

eu cred ca cel mai simplu este ca Vali sau Gubi sa ne dea un numar de cont, celor care am scris aici ( eventual in privat) si le trimitem lor banii.

stefand600

Subscriu si eu. Este cel mai simplu cu virament in cont.
Stefan D

Vali

Hiadeti ca mi-au mai venit idei, o s-o rezolvam cat se poate de simplu. Am sa intru sa detaliez mai tarziu. Ne auzim deci pe dupa amiaza.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Sam

Excelenta ideea de a participa la sustinerea acestui forum!
Sunt un membru destul de nou al acestui forum, dar la fel ca multi altii, am invatat enorm de mult parcurgand informatiile continute, fara sa ma coste absolut nimic. Am ajuns astfel sa am un oarecare sentiment de culpa, deoarece contributiile mele de pana acum sunt foarte modeste, pe cand informatiile acumulate sunt uriase!
In mod clar imi doresc sa pot contribui la sustinerea pe termen lung al acestui forum!
Astept cu interes orice propunere in acest sens!

Alex1958

Citat din: Zodiac din Februarie 27, 2019, 11:13:31 PM
- la plati intr-un cont , cel putin la sume mici , banca castiga cel mai mult , beneficiarul mai putin
Zodiacule, bravo pentru idee!
Dar cu comisioanele bancilor, din cate stiu eu, nu e chiar asa. Nu se platesc comisioane intre bancile romanesti.
Cu cont ori cu Revolut e bine oricum.
Cred ca aceia dintre noi care sunt contabili trebuie sa contribuie cu know-how sa nu bagam pe nimeni in culpa fata de ANAF.
Oricum, cand se stabileste modalitatea contribui si eu.

dorely

Nu ca ar avea importanta, dar chiar se platesc comisiona intre bancile romanesti. Nu se platesc BCR-BCR, BRD-BRD, etc

Razvan Evergreen

Citat din: mariusm piesenoi111 din Februarie 28, 2019, 12:45:48 AM
Particip cu mare drag cu trei luni de chirie de câte ori e nevoie!😂
Ca și sugestie de plată ii sugerez lui Vali/Gupi sa își facă un cont gratuit Revolut (e o aplicație tare faină despre care sunt sigur că mulți ați auzit.
Putem astfel dona cu un singur clic și fără comisioane direct la oameni în cont
Durează 2 minute instalarea și deschiderea de cont Revolut si are avantaje majore pt useri( ex puteți cumpăra multe valute la curs interbancar nu japca de la banca sau exchange ...transfer instant de bani sau cripto etc etc etc)
Menționez că nu am niciun fel de afiliere la Revolut ci sunt doar un happy user.

Si eu am Revolut. Chestia e ca toti cei care vor sa bage un ban trebuie sa utilizeze Revolut.

pauli

particip si eu intre 50 si 100 ron, imi puteti da un numar de cont, multumesc?

Zodiac

Vad ca oamenii de pe acest forum sunt deosebiti , nu e de mirare ma asteptam la asta  ;D! Deja in mai putin de 24 de ore s-au strans ...cred vreo 20 de insi . Din calculele mele , daca se fac 26 de insi...media sumei devine 50 de lei de persoana .
Eu am sa dau la sfarsit...in functie de cat mai e nevoie !
Hai Vali cu...varianta simpla  ;D !

12iuli34

Buna ziua. Susțin necondiționat ideea. Sunt de acord ca Vali trebuie sustinut in buna funcționare a site-ului. Orice si oricum a-ți hotărî particip. O seară bună.

12iuli34

Tot eu: iar la sondaj se putea pune si raspunsul sec ,,Da".

acig

Zodiac,draga toate felicitarie mele pentru initiativa!
Nu am mare experienta contabila asa ca cu ANAF-ul m-am judecat in doua randuri.
In primul rand cred ca trebue afisata lista  cu doritorii;
Incepem din aceasta luna, stabilind o medie a necesarului.
In momentul in care Vali posteaza modalitate de livrare a banilor,livram!
Pe masura ce se mai implica si alti colegi mai ajustam.
Eu zic ca 50 lei/luna acopera suma neceseara in aceasta luna avand in vedere nr doritorilor.
Este bine  ca aceasta contributie lunara benevola sa fie ajustata lunar-trimestial  de Gupi in fuctie de necesitati.
Sustin si contribui benevol, considerand ca toti banii vor fi folositi in interesul nostru.
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten