Ajutor financiar pentru forum

Creat de Zodiac, Februarie 27, 2019, 06:21:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ajutam forumul care ne-a ajutat mult iar informatiile primite ne-au scutit de multi mai multi bani  ?

NU...sunt interesat !
0 (0%)
Maxim 10 lei  !
0 (0%)
Minim 10 lei !
4 (8.7%)
Minim 20 lei !
10 (21.7%)
Cat e necesar !
35 (76.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 46

Vali

Salutare din nou.

Azi e 28 februarie, deci s-au dus 2 luni din 2019. Pe 3 martie se emite factura si voi plati ce am de dat, ca sa fim la zi.

Acum in martie Gupi va lucra si va upgrada forumul. Deci facturarea cu 90 lei + TVA / luna va fi pentru cele 10 luni care au ramas din 2019. In total inseamna o suma de 1071 lei pentru tot anul 2019.

Ramane sa hotarati cum facem:
1. Eu am propus sa platesc, in calitate de proprietar, jumatate din suma, adica 45 lei + TVA / luna, cum am platit si pana acum. Asta ar insemna ca ramane de platit diferenta de 45 lei + TVA / luna.
2. Desi dpmdv nu e ok, mai e varianta sa se plateasca toata suma de 90 lei + TVA / luna de catre contributori. Asta numai in varianta ca se strange suficient, si nu e un efort individual prea mare.

ATENTIE: In ce ma priveste, eu pot sustine singur toata suma de 90 lei + TVA / luna fara probleme.

Problema e ca am ajuns in timp la concluzia ca nu se merita. Adica dupa ce investeam in forum timp, know how, bani, efort de moderare etc, tot eram asasinat cu telefoane de diversi oameni care considerau ca sunt angajatul lor si sunt obligat sa "percutez" la diverse probleme.

Din cauza asta ati vazut ca in ultima vreme m-am mai racit vizavi de forum. Din cauza asta subliniez inca o data ca la cea mai mica discutie dau tot ce s-a contribuit inapoi si nu mai am nici o treaba cu respectivii.

Cu toate astea, stiu ca suntem o comunitate de oameni mult prea misto ca sa ne pierdem in asemenea nasolii. Deci increderea mea e maxima ca treaba va iesi bine.

Ca sa nu intind pelteaua: ramane sa va hotarati care din variantele de mai sus va convin, faceti sondaj etc. Eu n-am nici o problema, dupa cum spuneam pot sa duc si singur daca e nevoie, si daca intr-adevar consider ca se merita.

Urmeaza sa deschid un cont unde doritorii pot sa depuna. Am vorbit cu Gupi si nu putem depune direct in contul firmei lui, fiindca trebuie emisa factura pe numele titularului contractului, adica eu.

Cam atat deocamdata, urmeaza sa scrieti ce idei si sugestii mai aveti.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gabriel.c

Salut ,hai să dam drumul la cont și sa propunem o perioada de timp in care colegii pot dona .Apoi sa vadă Vali ce fonduri se vor aduna și in funcție de asta sa se decida cum se procedează ulterior.
Hai sa i dam drumul ca de discuții ......mai bine vorbim de bărci.

Zodiac

In primul rand cred ca ar trebui sa discutam de sumele cu TVA inclus pentru ca vom contribui pe persoane fizice .
In al doilea rand cred ca nu ar mai trebui sa discutam de "pe cate luni plateste fiecare" pentru ca ne putem incurca .
In al treilea rand eu propun sa dam banii o singura data , pentru mine e mai simplu , in timpul anului unii pot fi plecati pe balta , din tara...etc. .
Sustin varianta 2 cu plata in comun a toata suma iar Vali sa plateasca o suma egala cu toti ceilalti , ca un simplu membru .
Eu astept contul cu toate datele ...nume...IBAN si in functie de cati colegi sunt , sa impartim impreuna sarcina financiara in functie de posibilitatile fiecaruia ! Spor !

pelicanul

Sint de acord! Spune unde băgăm banii și vedem cit se strânge. Eu zic sa fie toată chestia benevola, fiecare dă cit vrea sau cit poate, fără constrângeri. Dacă vrei, poți să ne spui și nouă cit s-a strâns, dacă nu, nu. Dacă merge forumul eu zic că totul e Ok.

RaduD

Colegii au dreptate: intai sa demaram si apoi, pe parcurs, se vor si trage concluziile.
Poate rezulta chiar si un mix intre varianta 1 si 2, dupa caz si, de ce nu, poate mai tarziu si o optiune de accesare conditionata de ... 5 - 10 lei/an/user dupa x accesari lunare gratuite ca vizitator (gen avocat.net) sau doar pentru anumite subiecte.
Pana una alta, ne-am cam invartit destul pe acest subiect, la banii astia  ???

Zodiac

Si eu vreau functie de cautare ...si eu eram super nervos cand era blocat forumul...si eu vreau sa mai inserez cate o poza...doua...fara sa mai trebuie sa fac nu stiu ce spanac de transfer , de pe alte siteuri .
Problema strangerii banilor , daca o pastram secreta...poate duce la o suma mai mica fata de cat e necesara , mai mare decat e necesara , sau un caz mai special...unii pot da mai mult fata de medie...se face suma si apoi mai vor si altii sa contribuie si nu mai pot .
Propun sa facem o mica lista , cu cat da fiecare , sa egalizam pe cat se poate sumele ca sa nu existe dupa aia...eu am dat mai mult , apoi dupa virarea banilor postarile cu sumele sa fie sterse de Vali ! Deja suntem vreo 25 de insi iar media ar fi de 50 de lei pentru tot anul !
Eu pot oferi exact cat am zis ! Spor !

Sam

Salutare tuturor,

Eu zic sa mergem pe varianta 2 propusa de Vali, asa ca astept datele contului. Vali, eventual ai putea trimite datele contului pe mesaj privat, doar celor care si-au exprimat intentia de a contribui la sustinerea forumului.
Numai bine si spor in toate tuturor!

dany

Sa se faca contul,sa fie facut public,zic,si sa punem 50 de lei de caciula.Daca se acopera suma necesara pe anul asta si ramane si pt. la anul ceva ,e f. bine...

AdrianZUZ

Citat din: pelicanul din Februarie 28, 2019, 10:25:16 PM
Sint de acord! Spune unde băgăm banii și vedem cit se strânge. Eu zic sa fie toată chestia benevola, fiecare dă cit vrea sau cit poate, fără constrângeri. Dacă vrei, poți să ne spui și nouă cit s-a strâns, dacă nu, nu. Dacă merge forumul eu zic că totul e Ok.

+1

Vali

Hai buna dimineata.

Ramane cum s-a scris mai sus si cum am spus si eu alaltaieri, da cine vrea si cat vrea. Vrea sa scrie pe forum, sa scrie, vrea sa ramana anonim, o sa stie doar el si eu. Eu oricum am sa fiu transparent la orice moment, o sa pun periodic aici situatia.

Daca se strange suficient cat sa acoperim anul asta, bine, daca nu, completez eu. Daca depasim, vorbim cu Gupi sa platim anticipat in continuare, pentru inceputul lui 2020.

Despre cont: eu in prezent in afara de contul firmei nu mai am nici un cont si nici un card, la nici o banca. Asa ca voi deschide azi unul, numai sa-mi spuneti unde va e cel mai la indemana. La ora 12 plec sa-mi duc fata la scoala, si pana atunci trebuie sa stiu la ce banca sa fac contul.

Cam atat pentru moment, mai scrieti daca mai aveti completari.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pelicanul

Citat din: AdrianZUZ din Martie 01, 2019, 07:30:08 AM
+1

:o :)

Despre cont, mie imi e indiferent, platile de la ING prin Home Bank sint cu comision 0 (zero) catre orice banca din Romania.

lipan

Salut fraţilor!
Eu intru zilnic aici, dar postez foarte rar. Sunt membru încă din prima zi a forumului şi îmi aduc aminte de toate discuţiile, mai mult sau mai puţin aprinse, de pe toate forumurile.
Iniţiativa este extraordinară, mai ales că nu vine din partea administratorului.
Eu cred că vor fi suficienţi contributori ca să se strângă suma necesară pentru acoperirea costurilor cu hostingul şi întreţinerea formului. Şi cred că trebuie să suportăm fiecare o sumă, fiecare după puterea lui, în fiecare an, pentru motivele pe care le-aţi arătat.
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

RaduD

BT are comision 10 lei / depunere la ghisee, in contul altei persoane. E important de stiut pt cei care nu vor face plati prin transferuri.

gabriel.c

Salut ,hai cu contul Vali ca suntem siguri ca se rezolva treaba repede.Pt mine nu contează la care banca îl faci.

dany