Ajutor financiar pentru forum

Creat de Zodiac, Februarie 27, 2019, 06:21:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ajutam forumul care ne-a ajutat mult iar informatiile primite ne-au scutit de multi mai multi bani  ?

NU...sunt interesat !
0 (0%)
Maxim 10 lei  !
0 (0%)
Minim 10 lei !
4 (8.7%)
Minim 20 lei !
10 (21.7%)
Cat e necesar !
35 (76.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 46

Vali

Eu as merge pe ING, fiindca Gupi are contul firmei tot pe ING. Daca e ok, confirmati.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

AlecNaneti

Sam

Salutare, din punctul meu de vedere, banca nu este asa de importanta, asa ca daca ING e banca la care are Gupi contul, atunci ING sa fie!
Vali, da-ne datele contului dupa ce-l deschizi!
Cred ca ar fi bine ca toate contributiile care vor ajunge in acest cont sa fie donatii, asta pentru a evita orice probleme cu "prietenii" de la ANAF!
O zi buna tuturor si o primavara frumoasa!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

radasous

When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

Razvan Evergreen

gupi

Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

Zodiac

Nu conteaza contul , rapid sa fie ! Si cand facem depunerea , sa platim si comisionul bancii ...sa ramana suma curata .

Vali

Gata :).

Inainte sa scriu contul, foarte scurt cate ceva.

In primul rand multumesc tuturor celor care s-au implicat si se vor implica. Asta arata ca nu sunt singur in acest efort cu forumul. Nu uitati ca ce faceti acum nu faceti pentru mine, ci faceti pentru noi toti. Am sa depun oricum si eu, ca orice user.

Chiar daca tehnic se va imbunatati, forumul ramane neschimbat la structura, regulament, si mai ales spirit. Deci nu va exista vreo diferenta (favoritisme etc) intre cei care au donat si ceilalti. Daca aveti ceva cu aceasta observatie, mai bine nu mai donati, decat sa fie vreo discutie mai tarziu.

Numarul contului este RO92 INGB 0000 9999 0891 9084  (RON), titular Antonov Valentin.

Cine va depune si va dori sa anunte, poate scrie pe acest topic. Cine nu va dori sa anunte, rugamintea mea e sa-mi dea totusi un mesaj privat. Desi voi avea acces prin internet la datele contului, e mai bine sa stim in timp real cum se misca treaba. Oricum, la anumite intervale voi da si eu raportul aici, si cand ne vom opri din strans voi pune toata situatia la dispozitia tuturor celor care au contribuit.

Cam atat deocamdata, ramane sa ne auzim. Mai scrieti ce credeti ca mai e nevoie.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Zodiac

Cat e comisionul ING ?

Update ! Nu mai conteaza .
Am trimis 100 de lei , plata s-a procesat ! Asteptam...urmatorii ;D !

stefand600

Stefan D

acig

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

pelicanul

mariusm piesenoi111

Vali

Avem deja 9 contributori, carora le multumesc in numele forumistilor. Mai sunt baieti care m-au anuntat ca vor sa dea, dar nu au putut momentan.

Tot incerc sa intru de pe telefon in cont, dar merge ca un rahat aplecatia. Am sa incerc sa intru de pe lectop.

Daca se mentine ritmul asta si depun si ceilalti care si-au anuntat intentia, suma necesara va fi depasita binisor. In acest caz am sa pastrez doar cat e nevoie pentru cele 10 luni din 2019, iar restul de bani ii voi inapoia fiecaruia, proportional cu cat a depus. Asta pentru ca o sa mai fie poate nevoie de facut o cheta si in 2020 :).

Urmeaza sa depun si eu si inca vreo cativa bieti care m-au sunat, dar de acum de luni. Ne auzim cu bine si povestim aici oricand e nevoie.