elice viteza pentru Evinrude Etec 30 hp

Creat de bbl81, Aprilie 02, 2019, 08:26:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bbl81

stie cineva ce elice sa cumpar de rezerva pentru Evinrude Etec de 30 CP? Momentan, cu originala venita din fabrica, (nu cunosc marime, pas, caneluri) nu trece de 42 km/h. Intra imediat in glisaj, deci este loc de elica mai mare.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

marian giurea

salut
eu cam tot cu viteza maxima  asta merg cu 2 pers la bord ,dar pt mine e prea mult
joi ajung la barca si o sa ma uit la ce elicii am eu pt ca am mai luat una de la marinelife parca .dar nu stiu exact ce pas are.cred ca 13
vorbim saptamana viitoare.daca nu e prea tarziu pt tine

bbl81

salut,

nu este prea tarziu nici saptamana viitoare. daca o poti monta si sa imi spui ce viteza atinge , ar fi super.

bbl81

bbl81

mda, concluzia este ca tre sa incerc mai multe moriste ca sa vad care ii mai buna pt motorul/barca mea la viteze mai mari.

bbl81

Propunere: cine are o elice de viteza pe Etec 30 si ma poate ajuta cu o proba, de oriunde  din tara, trimit contravaloarea elicei ca si garantie, ca sa imi trimita elicea pt probe, prin curierat. Daca este de pe langa Timisoara, preluare-predare personala, tot cu garantie.

Multum eventualilor doritori.

peb5

Daca nu scrie nimic pe elice, desi ma indoiesc, atunci desfa piulita si trebuie sa scrie pe HUB.

marian giurea

salut
eu am o elice bspro cu pas de 13 de la marine life  (chiar daca nu apare pe site,suna si intreaba,eu asa am facut si am gasit)
cu pasul de 13 in aval merg cu 3 pers cu 48-50  pe waze cam la 5700rpm (foarte mult pt mine)
in amonte cu elicea cu pasul de 12(cea livrata in pachetul standard) ,tot cu 3 pers si toate bagajele am venit cu 37 max
tot pe waze masurata viteza
motorul meu e etec 30 dpsl comanda la distanta,iar barca e o elan 402 gt
in alta ordine de idei,daca imi spuneai de elice ,o luam cu mine,elicea mea de 13 e acum la nufaru in barca,daca ai nevoie, poate casim pe cineva in zona si ne poate ajuta
despre site-ul asta vobesc http://www.marinelife.ro/bs-pro.php

bbl81

interesant. acelasi motor il am si eu pe romcraft 480M. comanda la distanta, viteza de pe waze max 42 km/ora. deci ar fi aproape 10 km in lus...