Limanu Thassos cu Bavaria 31

Creat de cristi radulescu, Aprilie 07, 2019, 03:48:44 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pauli

Citat din: pauli din Mai 13, 2019, 02:22:41 PM
Cu Grecia, trebuie să facem intrarea şi DEPKA (cum se mai numeşte) deoarece venim din spaţiu non-Schengen. Rar dar poţi fi controlat. Asta impune Limnos sau Alexandropoulis. Cred totuşi că poţi să laşi barca în Thassos şi să mergi, când revii, în Alexandropoulis să faci actele (e cam nelegal desigur).

vedeti ca de anul asta s-a introdus o taxa suplimentara in Gr. de fapt ea exista in lege de vreo 4 ani dar se aplica de la 1 aprilie se cheama TEPAI si se incaseaza pe luna calendaristica in functie de lungimea barcii

vedeti ca de anul asta s-a introdus o taxa suplimentara in Gr. de fapt ea exista in lege de vreo 4 ani dar se aplica din 9 mai 2019 se cheama TEPAI si se incaseaza pe luna calendaristica in functie de lungimea barcii. Pentru o Bavaria 31 inteleg ca e 33 euro/luna doar pt perioada cat barca e la apa

syRebekah

fost ghrt.

cristi radulescu

33 EUR pe luna este super decent, stiu ca taxa era prevazuta de ceva timp dar s-a amanat aplicarea, ma gandeam ca cine stie ce valori are si nu vor sa ramana fara turisti
Cristi sry man, e aiurea treaba asta cu formalitatile in Turcia, nu am gasit nici o cale sa ii ocolesc , venind din UE unde deja daca astepti o ora la immigration te umplii de nervi, cand ajungi ia vecinii turci si vezi ca dureaza o zi incepe sa-ti placa tanti Europa.
E cineva care a trecut prin experienta asta de intrare in Turcia recent cu yacht-ul, s-a schimbat ceva ?

pelicanul

deltasub

iris

Multumesc,buna informatie.
   Stie cineva de unde se poate descarca/cumpara o carte pilot a Dunarii?

cristih

Citat din: cristi radulescu din Mai 14, 2019, 09:34:59 AM
33 EUR pe luna este super decent, stiu ca taxa era prevazuta de ceva timp dar s-a amanat aplicarea, ma gandeam ca cine stie ce valori are si nu vor sa ramana fara turisti
Cristi sry man, e aiurea treaba asta cu formalitatile in Turcia, nu am gasit nici o cale sa ii ocolesc , venind din UE unde deja daca astepti o ora la immigration te umplii de nervi, cand ajungi ia vecinii turci si vezi ca dureaza o zi incepe sa-ti placa tanti Europa.
E cineva care a trecut prin experienta asta de intrare in Turcia recent cu yacht-ul, s-a schimbat ceva ?
Asta este. Poate data viitoare :).

Asa vedem unul din avantajele mari de a fi in UE, pe cand altii injura ca facem parte din comunitate. Nu mai zic de altii care vor sa iasa.