Teorii, de ce-uri ...

Creat de alinm, Aprilie 15, 2019, 01:27:06 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alinm

Salutari,

Saga continua ...

Pana la urma am constatat ca barca Brema nu este foarte adaptata la nevoile mele actuale.

1. Barca e prea grea, am probleme sa o pun pe locatii fara acces. Defapt mai ales da o scot e problematic. Am analizat solutia unei masini mai mari dar ... am renuntat, raman la ce am acuma.

2. Am o problema de sanatate la umarul stang ce ma impiedica sa conduc la maner, am incercat cu dreapta dar nu mi-e deloc la indemana.

Fiind din Zalau, delta e departe. Am inceput sa ies mai degraba in delta Tisei care e mult mai aproape. Aici m-am lovit de limitatea la 6cp pe lacuri, apa foarte mica (in weekend era 30cm pe lacuri), pe tisa e ok dar distantele nu sunt mari.

M-am hotarat sa o vand si pe asta.

As vrea o barca care cu motor de 6cp sa-mi permita o viteza rezonabila, sa fie stabila in stationare pentru pescuit in picioare, 2 persoane cu echipament spinning. Neaparat comenzi la volan.

Eventual ceva cu 2 motoare de 6cp, pe Tisa sa pot sa le folosesc amandoua, pe incinte doar unul. Lungine maxim 4,5m. Greutate maxima 150kg. Comportament acceptabil la valuri, ca poate mai ajung si prin delta din cand in cand.

Imi puteti recomanda o barca pentru aplicatiile astea?