Pilotina Pici -hardtop

Creat de dany, Aprilie 17, 2019, 10:01:37 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Am reusit sa demarez lucrarile la pilotina.Timpul ploios nu ma deranjeaza prea mult....,daca nu ar fi temperaturile scazute ar fi mult mai bine.Noua ''hala'' de vopsit e gata ,deja e ocupata cu barca la care am avut o munca ''titanica''dupa ce a avut o intalnire de gradul 5 cu un tir.
La pilotina am inceput sa gandesc la un hardtopsi geamuri laterale+parbriz......am de munca.!

dany

dany

Am pus piesele la uscat sub un bec de 500w....
In ultima pozadin postarea anterioara, am ''trasat''forma ,la ceea ce ar trebui sa fie....vedem ce-o iesi...

bbl81

Citat din: dany din Aprilie 17, 2019, 10:01:37 PM
Am reusit sa demarez lucrarile la pilotina.Timpul ploios nu ma deranjeaza prea mult....,daca nu ar fi temperaturile scazute ar fi mult mai bine.Noua ''hala'' de vopsit e gata ,deja e ocupata cu barca la care am avut o munca ''titanica''dupa ce a avut o intalnire de gradul 5 cu un tir.
La pilotina am inceput sa gandesc la un hardtopsi geamuri laterale+parbriz......am de munca.!

Ai lovit un Tir submers, sau?

:))
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dany

Buna asta Bbl ...!Nu la fel de bine a fost pt. un amic ce venea de la pescuit cu barca tractata regulamentar si un sofer de tir ce venea din sens opus a adormit la volan,sau s-a intamplat ceva caci a pierdut directia de mers si i-a aruncat pe camp barca cu tot cu peridoc ,acesta smulgandu-se din carligul neasigurat cu lant...O fi fost bine ,o fi fost rau ca nu a fost asigurat cu lant,dar masina macar a scapat neatinsa....Motorul cu capacul spart si ceva zgaraieturi,dar barca a fost dauna grea.Peridocul si el a avut ceva indoituri.Pt. el a primit ceva ''praf in ochi ''de la asigurari...dar asta este alta poveste.

bbl81

pntru barca si motor?nimic daune? mi se pare un subiect f interesant deoarece majoritatea strabatem tara (si nu numai tara),cu barac pe remorca.

Multumesc,
Mircea.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Alex1958

Citat din: dany din Aprilie 18, 2019, 12:38:19 PM
Buna asta Bbl ...!Nu la fel de bine a fost pt. un amic ce venea de la pescuit cu barca tractata regulamentar si un sofer de tir ce venea din sens opus a adormit la volan,sau s-a intamplat ceva caci a pierdut directia de mers si i-a aruncat pe camp barca cu tot cu peridoc ,acesta smulgandu-se din carligul neasigurat cu lant...O fi fost bine ,o fi fost rau ca nu a fost asigurat cu lant,dar masina macar a scapat neatinsa....Motorul cu capacul spart si ceva zgaraieturi,dar barca a fost dauna grea.Peridocul si el a avut ceva indoituri.Pt. el a primit ceva ''praf in ochi ''de la asigurari...dar asta este alta poveste.
Salut!
A avut noroc ca s-a desprins, a scapat ieftin! Imi povestea un roman din Canada ca un amic de-al, lui roman si el, se intorcea de la pescuit intr-o masina gen SUV cu barca dupa ea, i-a acrosat unul si soferul a facut o manevra brusca dupa care s-au dat de trei ori peste cap, in lateral, cu barca cu tot. Romanul, care era pe bancheta din spate abia a scapat, omul trage si acum....

dany

Ar trebui sa mut discutia asta intr-un nou topic.Mi l-am poluat singur.I-mi face placere sa vb. cu voi pe orice tema de interes,asta e sigur....Da ,asigurarile au luat in considerare numai peridocul,caci el era asigurat.Marfa,nu!Incarcatura.Barca.Motor=ciuciu!!!
am facut un topic nou privind barca lovita.
Scuzele mele baietilor ce au venit cu comenturi pe aceasta tema,dar putem continua discutia pe topicul actual:Barca lovita si reconditionata.Multumesc.