Bun venit pe Forumul Cap Compas

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 03:58:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 35 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Bine ai venit!Ca o curiozitate :''ciortanica''din avatar unde l-ai imbrobodit?Frumos,n-am ce zice! 8)...Asta-i pt. tine, fireste!

danutlupu

Ciortanelul a fost pupat pe o balta C&R la Siclau.
Si dovada, ca mi-am auzit destule vorbe pana sa apara camere astea :) https://www.youtube.com/watch?v=1Jba1ghPLog&t=4s

dany

Frumos peste,frumos oracait de broaste.....HAI VARA HAI!!!!

Mario

Buna seara distinsilor forumisti si nu numai,
Ma numesc Marinescu Ion (40ani), sunt din Ploiesti, de profesie inginer proiectant automatizari in industria petrol si gaze (platforme marine).
De ceva vreme, pe langa hobby-urile: motociclism, MTB-uri, rulote, alpinism, dans salsa, etc., si-a facut loc si acesta mare pasiune: navigatia cu vele! Detin permis de conducator ambarcatiuni de agrement categoria D,C,S.
Sper ca incepand de vineri, sa devin fericitul pesesor al unui velier din 2007, Jeanneau Sun 2500.
Va multumesc pentru toate informatiile furnizate in acest forum.
Cu respect,
I.Marinescu

Cu respect,
I.Marinescu

Danv

Va salut și bine v-am găsit.
Sunt Dan din Alexandria,pasionat de pescuit și mai nou de bărci.Am început cu obținerea permisului ptr barca clasa D si acum incerc să învăț de la voi,tot ce se poate despre bărci și navigație.Urmeaza să-mi achiziționez o barca cu motor si sper cu ajutorul vostru sa iau decizia cea mai buna.Poate chiar să cumpăr barca de la un coleg de forum.

NessyRO

@Danv
Bine ai venit! Sper, de fapt sunt sigur, că ai să găsești aici toată informația de care ai nevoie.
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

dorely

Dane s-ar putea sa te lipesti de o barca noua cu motor. da-mi un mesaj privat daca te intereseaza. o cheama Andreuta si despre ea pot vorbi multi colegi de pe forum.

ben17

Buna dimineata.Ma numesc Traian,sunt din Galati,pasionat de pescuit  si de barci cu motor.Pentru ca sunt pensionar ,mi-am incropit o mica gospodarie undeva prin delta si din  primavara pana in octombrie,noiembrie locuiesc acolo.Am avut mai multe barci,as enumera in ordine Laguna,Romcraft,Forward,Belingardo pilothouse,Lotus Major si acum am barca din avatar, o Angelo Molinari de 4,9m,cu motor Suzuki de 50cp.Am optat pentru o barca mai inalta,in urma a zece ani de experienta, pentru ca pescuiesc cel mai mult pe bratul Sf.Gheorghe si am avut cateva" intalniri" cu navele semirapide ale Navrom Tulcea,care mi-au bagat apa in barca...Acum le sfidez!
Va doresc o zi buna !

radu andritoiu

Bine ati venit printre pasionati
E clar ca aveti multa experienta intr ale barcilor si pescuitului, asteptsm cu nerabdare povesti din delta
Personsl, eu va invidiez pt gospodaria din paradisul dunarii
so, keep floating for pleasure

ss

Citat din: ben17 din Aprilie 08, 2017, 09:57:12 AM
Am optat pentru o barca mai inalta,in urma a zece ani de experienta, pentru ca pescuiesc cel mai mult pe bratul Sf.Gheorghe si am avut cateva" intalniri" cu navele semirapide ale Navrom Tulcea,care mi-au bagat apa in barca...Acum le sfidez!

Ha! Infamul catamaran de Sfantu... Si eu l-am sfidat cu Romcraftul, pana m-a prins pescuind la crap in primul prag si m-a suit cu barca pe mal!  ;) Bine ai venit!

ben17

Multumesc de primire.Desi am suficient de multa experienta,am citit cu mult interes o mare parte din topicuri,pentru ca mereu avem de invatat.Gospodaria sa-i zic asa,nu este cine stie ce,important este ca am strictul necesar,apa calda,cablu,internet si in mod special vecini foarte buni,unde sunt invitat mereu  la o ciorba,un malasol ...Si mancarea lor este speciala !Catamaranul pe mine m-a prins de doua ori  ancorat .Desi ii cunosc perfect programul,in timpul festivalului de film de la Sfantu,le baga pe toate trei si vin la ore diferite.Nu am avut probleme mari,dar este neplacut si iti da o senzatie de nesiguranta.Important este sa fii in miscare cand vine,sa tai valul.

valimoldoveanu

Buna ziua numele meu este Vali Moldoveanu am 50 de ani si traiesc in Isaccea si sunt pasionat de pescuit si mai nou de barci. Din dorinta de a studia am gasit acest forum care mia placut foarte mult.                                           Motoul meu.. dai unui om un peste si va minca o zi.Invata un om sa pescuiasca si va minca toata viata.

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

VladIndigen

Salutare tuturor! Ma numesc Vlad Constantinescu, sunt din Piatra Neamt, iar de 11 ani locuiesc in Cluj. Am 31 de ani, iar acum 16 ani mi-am cumparat prima barca pneumatica de pescuit. De atunci,nici nu mai stiu cate pneumatice mici am avut, dar intr-o zi, am descoperit canoea, si mai apoi kayakul. De atunci lucrurile au luat o intorsatura interesanta, si iesirile la pescuit au inceput sa se transforme in explorari tot mai lungi, si coborari pa rauri cu tot mai putine opriri pentru pescuit. Am inceput sa citesc, am montat o vela mica,pe un catarg mic la prova,si asa au inceput sa curga sutele de kilometri, Siretul, Somesul, Dunarea, Delta, si anul trecut Marea Neagra. Anul trecut am construit un catamaran din doua canoe de 6 metri,cu vela de windsurf, am traversat Delta si am iesit pe mare la Sfantu Gheorghe, moment in care am decis ca de acum incolo, cel putin o vreme, asta urmeaza sa fac. Asa ca am ajuns aici. De la prima barcuta, cu care imi era frica pe valuri si vant, visam la un yacht cu vele, ca orice copil, iar acum am reusit sa cumpar o minunata nava clasica din lemn, a carei restaurare o voi incepe in scurt timp, evident cu ajutorul si ghidajul vostru, aici pe forum. Va multumesc pentru accept, pentru sfaturile  bune pe care deja le-am primit, si felicitari pentru aceasta minunata comunitate !

Florio

Citat din: VladIndigen din Aprilie 27, 2017, 07:46:33 AM
Salutare tuturor! Ma numesc Vlad Constantinescu, sunt din Piatra Neamt, iar de 11 ani locuiesc in Cluj. Am 31 de ani, iar acum 16 ani mi-am cumparat prima barca pneumatica de pescuit. De atunci,nici nu mai stiu cate pneumatice mici am avut, dar intr-o zi, am descoperit canoea, si mai apoi kayakul. De atunci lucrurile au luat o intorsatura interesanta, si iesirile la pescuit au inceput sa se transforme in explorari tot mai lungi, si coborari pa rauri cu tot mai putine opriri pentru pescuit. Am inceput sa citesc, am montat o vela mica,pe un catarg mic la prova,si asa au inceput sa curga sutele de kilometri, Siretul, Somesul, Dunarea, Delta, si anul trecut Marea Neagra. Anul trecut am construit un catamaran din doua canoe de 6 metri,cu vela de windsurf, am traversat Delta si am iesit pe mare la Sfantu Gheorghe, moment in care am decis ca de acum incolo, cel putin o vreme, asta urmeaza sa fac. Asa ca am ajuns aici. De la prima barcuta, cu care imi era frica pe valuri si vant, visam la un yacht cu vele, ca orice copil, iar acum am reusit sa cumpar o minunata nava clasica din lemn, a carei restaurare o voi incepe in scurt timp, evident cu ajutorul si ghidajul vostru, aici pe forum. Va multumesc pentru accept, pentru sfaturile  bune pe care deja le-am primit, si felicitari pentru aceasta minunata comunitate !
Un traseu interesant și persistent, pe parcursul a 16 ani. Asta trădează o adevărată pasiune, nu una trecătoare.
Succes la restaurare și mai ales la folosință :)