Bun venit pe Forumul Cap Compas

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 03:58:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bbl81

pai daca da peste tine, la ce te mai ajuta clopotelul? azi is blonda..  :-)
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

noris

Io ma gandeam ca-I vorba de clopotelu pus pe varfu lansetei sa sune cand o da peste mine mustaciosu!

junior9007

Va salut pe toti.Am descoperit si eu in sfarsit acest forum si am ramas surprins placut de cata informatie utila contine,de cat de saritori sunteti cu totii in a ajuta la rezolvarea problemelor de toate felurile,si nu in ultimul rand de lipsa "clinciurilor" si atacurilor la persoana mai ales.Despre mine :sunt Dorin,53 ani,Bucuresti ,pescuiesc in limita timpului liber ,numai la Dunare.Momentan am o pneumatica Joker Boat 4.5 m cu un 20 cai Evinrude,dar vreau sa ma upp-gradez.Sunt in cautari.Timpul le rezolva pe toate.Sa auzim numai de bine.

teo pes

Citat din: bbl81 din Iunie 22, 2017, 02:33:20 PM
pai daca da peste tine, la ce te mai ajuta clopotelul? azi is blonda..  :-)
Lasa o sa ne povesstesti tu dupa ce te viziteaza braconierii in timp ce dormi ..la cat de bun era un clopotel !! ???si te fac si bruneta baietii dupa ce trezesti !! ;)fa tu nani fara grija n barca si cu biminile n cap intre Harsova si Braila !!... :D :D :D
Viata i grea !!  Dar trece !!

bbl81

aaa, ok, ca sa auzi cand iti fura echipamentul. acum am priceput.

DoiNomazi

Daca iti vine ursu' polar (de Delta) la barca si nu ai infrarosu pe perimetru?... :) un tripwire din nylon subtire de pescuit cu clopotzel sau o sirena de buzunar, iti da timp sa dai buna seara... :)
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320

bbl81

am inteles, ii buna ideea. sigur a fost inventata de nevoie.  :)

asdepica

Salut, baieti (si fete?)!
Mihai din Cluj, 50 de ani, o maja. In delta, din 1992 incoace, in fiecare an macar o data, doua saptamani. Mandru posesor, recent, al unui Yamaha de 8 cai, o bijuterie care impreuna cu lotca se potrivesc de minune. De fapt suntem 4 co-posesori. Mai avem si o Laguna cu un Mercury de 15. Anul asta stim exact cand vom fi in delta: din 22 septembrie pana in 7 octombrie. Daca treceti prin Crisan, intrebati de baietii din Cluj.

tick

Salutari tuturor navigatorilor!
Ma numesc Paul Ticovschi, sunt din Tulcea si va multumesc pentru primirea calduroasa!
Sa auzim numai de bine!

scm_ro

Salut,

Ma numesc Cornel si sunt din Bucuresti. De 3 ani am un Glasstrom de 4,8m cu un suzuki de 60CP.
In limita timpului incerc sa ajung de cel putin 4-5 ori pe an in Delta la rapitor.

Mai nou am cumparat si o pneumatica la care ii caut un 10 - 15CP  pentru vacante in 2 sau 4 timpi.

viorelcostin

Salutare tuturor, sunt Viorel din Sibiu si de vreo cativa ani de cand am descoperit Delta, mi s-a amplificat virusul pescuitului si mai nou si cel al plimbarilor cu barca.
Multumim Vali si tuturor colegilor activi pentru informatiile gasite pe acest site.
Sanatate, sa ne vedem cu bine pe ape.

iris

Victorious

Salutari tuturor membrilor!

Vali, multumesc pentru accept ! si felicitari pentru modul in care sustii aceasta pasiune si modul in care moderezi acest forum. Felicitari tuturor membrilor pentru implicare ! Va urmaresc de ceva timp, fara a ma implica direct. Incerc sa-mi gasesc raspunsuri la multe intrebari, dar acum, simt nevoia sa lansez o intrebare, asa mi se pare normal ca intai si intai sa ma prezint. Sunt sigur ca sunt si altii in aceeasi situatie. Ma numesc Victor, am 44 de ani si sunt din Bucuresti. Detin brevet pentru categoriile « C », « D » si « S » si sunt atras foarte tare de sailing.

Sa ne vedem pe apa

drmarius

Salut,

Daca nu ma insel am facut cursurile in primavara la SetSail  :) .

Numai bine,
Marius Draghici

Vali

Salut Victor si bun venit pe forum. Abia asteptam sa ne adresezi intrebarile dorite, si sa ne intalnim pe ape :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau