Recunoasteti...

Creat de corsarul, Octombrie 15, 2011, 02:30:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

corsarul

...locatia ? Incep ioo !  ;D  Haideti sa vedem care ghiceste !!!!

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

corsarul

Gorgova !!! ....canalul care duce in satul Gorgova ,acesta facandu-se din lacul cu acelasi nume !  ;)
Turnul care se vede se afla chiar langa cherhanaua din sat ....

corsarul

Ia sa vedem !....care stie ?  :D

cristi80

corsarul

bogdanbuciu

acvatoriul din Caraorman, cel cu tarana fierbinte si adanca de 20cm pe ulite, unde vara berea e rece si se duce repede, iar in blocurile din poza locuiesc niste magari.
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

corsarul

Aha !...sa inteleg ca a fost usoara !  ;D
Asta....?

gvincentiu

Ganduri bune !

corsarul

byteworks

Vincentiu spune drept, ai recunoscut fetele!

Florio

Cu fete sau fara, Sfantul Gheorghe e pana in prezent singura localitate din delta, care dispune de asa pontoane :) .
Doamne-ajuta la mai multe !

Pupezica

Citat din: Florio din Ianuarie 17, 2014, 09:32:43 AM
Cu fete sau fara, Sfantul Gheorghe e pana in prezent singura localitate din delta, care dispune de asa pontoane :) .
Doamne-ajuta la mai multe !

??? Asemenea pontoane ??? Florio, stii ca pana si piulitele si saibele cu care au fost fixate sipcile au fost importate din Olanda ??? Stii ca pe mijlocul intrarii este... piatra ??? Doamne fereste de "asemenea" pontoane. Eu cand merg la Sfantu nu intru "nici pe bani" acolo.
Apa sub chila si vant din pupa !!!

byteworks

Bazinul din imagine este cel din aval, mai este unul inspre amonte. Care din ele are piatra la intrare?

Vali

Din auzite, piatra are cel din amonte (vest). In poza e bazinul fostei cherhanale, din aval (est).
Depinde totusi si de cota Dunarii, in general se trece, noi n-am avut vreo problema in niciunul din bazine.

LE: am atasat o poza actuala a bazinelor, in dreapta e cel din aval (est), in stanga cel din amonte (vest):
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau