Direcție hidraulica

Creat de gabriel.c, Mai 05, 2019, 10:54:11 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salut,are vreun coleg de pe forum sau știe cineva vreo guvernare hidraulica de vânzare ? Motor 90 cp. Mulțumesc.

gabriel.c

Sau vreun sfat de unde pot cumpara una noua la un pret bunișor.

stefand600

http://www.hydrodrive.eu/--our-shop--.php#!/MF90W/p/64299457/category=18722061
este cel mai bun pret/calitate. La noi sunt cu cel putin 100 euro umflate.
Stefan D

mariusm piesenoi111

Salutare
Același model aici https://www.epixmarine.ro/guvernare-hidraulica/guvernare-hidraulica-outboard-90-hp
Pentru vreo 150ron in plus
Dar parcă as prefera sa vb cu un roman dacă am ceva probleme în garantie sau la montaj (și a propos ...cineva cu care am vb de la epixmarine , nu ii rețin numele a fost EXTREM de amabil si cunoscator)

AdrianZUZ

Ultraflex - Marinescu Trading Tulea. Au si stoc si pret bun. Eu am luat pt 150hp.

stefand600

Hydrodrive-ul este 2300 ron pentru 90CP. Ultraflex-ul este 3100 ron pentru 115 CP sau 3450 ron pentru 150 CP. Dar "brandul" se plateste oriunde .
Stefan D

AdrianZUZ

Nu este doar brand. Trebuie comparata fiecare piesa in parte - pompa (volum), furtune (diametru interior, lungime furnizata), fitingarai. Mod de instalare, instructiuni detaliate pt fiecare tip de motor ... mi-a iesit din prima, stanga egala cu dreapta doar din urmarirea instructiunilor (cate saibe, ce grosime...)

stefand600

Sunt de acord cu tine, dar diferenta de pret este considerabila. Eu am montat una de la hydrodrive pentru cineva si la fel a iesit perfect din prima doar ca furtunele au 5 m si ori le tai si remontezi fitingurile la fel ca la pexal ori le faci colac si le maschezi in compartimentul din spate. Si eu ma gandesc la ceva hidraulic dar ma descurajeaza numarul de ture de volan de la un capat la altul, 4,5 ture versus 2,5
Stefan D

gabriel.c

Mulțumesc frumos pentru răspunsuri .Sunt puțin nehotărât de care sa cumpăr .Firma sau pret?

stefand600

Este relativ, in functie de ce dorim si cat putem sa cheltuim pentru dorinte. Cand fondurile sunt suficiente dorintele devin necesitate.
Stefan D

gabriel.c

Exact așa e. Ai perfecta dreptate Ștefan  .Multumesc frumos colegilor pentru răspunsuri.

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

gabriel.c

@bbl81 ,pagina indisponibilă momentan ....nu prea știu ce înseamnă asta ca n-am fb (dar totuși exist  ;))Am rugat pe cineva sa între și nu e disponibilă pagina. mulțumesc oricum.

bbl81

pai am postat si numarul de telefon. Incearca sa suni acolo, e numarul vanzatorului.

bbl81

scuze, vad ca nu am postat numarul.