Insula de vanzare in Delta Dunarii

Creat de mariusm piesenoi111, Mai 28, 2019, 09:19:08 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Alex1958

N-am reusit s-o identific pe harta.
Dar oricum titlul e aiurea. O vinde statul? Daca e un privat de unde o are? Acolo sunt pamanturi noi nu exista proprietari istorici.
Cel mai probabil e o concesiune lunga, iar banul ....e foarte sus!

ss

Licitatia incepe de la 350000 iepuroi... nu-i mult, daca vrei sa ai lucrul tau!  8)

Alex1958

Acum  stiu, am fost pe acolo!
Garla Lopatna trece prin fata ei! Sunt niste pensiuni pe acolo, dar Lopatna, care este un canal meandrat extrem de frumos, este declarata cateodata (anul asta nu!) zona de refacere si interzic pescuitul. Cand zona era concesionata lui Raduta nu era voie de pescuit acolo.

cristeache

Va salut,

Alex, oare e bucata aceea de pe malul drept, plina de constructii, chiar inainte de lacuri, venind din sensul Eracle-Lopatna?
Stiu ca Raduta parca avea mai in fata  un pic,inainte , drept peste lac, concesionat canalul acela cu pontoane de lemn?

Ms,
Cristeache

Alex1958

Da, cand vii dinspre Eracle e pe dreapta chiar inainte de canalul de legatura Babina -Matita.
N-am prea stat pe acolo dar am remarcat cladirile care atunci (2013-14) aratau OK si chiar te simteai in inima deltei. Nu stiam de ea, parea foarte exclusivista, n-am vazut panou cu nume, reclama, etc. M-a cam luat prin surprindere...
Atunci nu prea era miscare multa pe acolo, dar, de atunci, poate s-au mai schimbat lucrurile.
Dl. Forgo, care e un pescar foarte bun de crap, si are pensiune in Mila 23 pescuia pe acolo si mi s-a plans de treaba asta cu zona de protectie impusa de Raduta.