Film: Mary (2019)

Creat de bobinuta, Octombrie 18, 2019, 06:11:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bobinuta

A venit timpul sa vedem si un film horror creat in jurul unui velier: MARY !
::)

A struggling blue-collar captain looking to make a better life for his family is strangely drawn to an abandoned ship that is up for auction, David impulsively buys the boat, believing it will be his family's ticket to happiness and prosperity. But soon after they embark on their maiden journey, strange and frightening events begin to terrorize David and his family, causing them to turn on one another and doubt their own sanity. With tensions high, the ship drifts off course, and  it becomes horrifyingly clear that they are being lured to an even greater evil out at sea.

Daca il vreti, click aici !
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

pelicanul

A înnebunit antivirusul cînd am dat click aici, și nu vreau să-l dezactivez pentru un film de 4,4 din 10. https://www.imdb.com/title/tt5834854/?ref_=nv_sr_6?ref_=nv_sr_6
De data asta, pas!

bobinuta

Citat din: pelicanul din Octombrie 18, 2019, 07:53:09 PM
A înnebunit antivirusul cînd am dat click aici, și nu vreau să-l dezactivez pentru un film de 4,4 din 10.
De data asta, pas!

Salut,
Nu ai motive sa zici pas, ci mai degraba, cred ca ai un antivirus care ti-a dat un fals pozitiv .
Site-ul respectiv nu contine malware sau alte produse nocive, iar URL-ul din "click aici" l-am verificat cu cele peste 70 engine-uri antivirale care functioneaza prin intermediul binecunoscutului portal virustotal.com. Nici unul n-a semnalat vreo problema pe site-ul respectiv, iata dovada:

Pentru conformitate, iata URL-ul :

Interesant este ca incercand sa accesez acelasi link de pe telefonul mobil, URL-ul se transforma in altceva, ca si cand un filtru de pe traseu ar considera ca accesarea URL-ului respectiv ar fi periculoasa (atasez mai jos si screenshot):
https://rarbgp2p.org/threat_defence.php?defence=2&sk=t5jdfrkvo9&cid=24461193&i=1392233593&ref_cookie=rarbgp2p.org&r=71472182

Este clar ca e vorba de un fals pozitiv. Oricum, folosesc de mult RARBG.com si nu am avut niciodata probleme.
Nu as fi postat daca n-as fi fost sigur ca nu trimiteam pe nimeni in "belele" !

In rest, filmul poate fi de 4 stele pe IMDB, dar stim foarte bine cu totii cat de subiective sunt aprecierile respective. Nu uita ca filmul e foarte recent lansat, asadar nici pe RottenTomatoes nu vei gasi un scor pe care sa-l poti lua in considerare.

Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

byteworks

Multam de recomandare, nota de pe IMDB e justificata cred ... cele cateva secvente marine il salveaza totusi si ar putea umple o seara de plictis terestru pentru colegili nostri.

syRebekah

Între fişiere există un .exe, nu l-am descărcat să văd ce e cu el dar poate de aceea dă acel avertisment. Mie mi se rupe că am desktopul pe linux.
fost ghrt.