cumpar peridoc

Creat de dany, August 12, 2020, 07:37:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Un amic cauta la urgenta un peridoc inmatriculat pt. o barca de aluminiu .Stocurile sunt zero la peridocurile mai de doamne ajuta!
multumesc!
Poate aveti voi stiri...

alin66

https://www.cgrauto.ro/remorci-auto/peridoc-barca/
am vazut ca au tot timpul pe stoc , nu stiu ce calitate au

kama3

Ce dimensiuni cauta colegul?

dany

Zodiac

Am mai bagat linkul , hai ca pare deja ca ii promovez  ;D , in nici un caz dar ei sunt importatorii :

http://www.remomag.ro/categorie/remorci/transport-ambarcatiuni/

Oricum se misca greu si sunt cam ametiti  ;D !

dany

Astia ai mei,ca sa zic asa,voiau peridoc, daca se poate comandat azi si primit ieri !!!Nu sunt pe stocuri...Se descurca ei .Pun barca pe masina  deocamdata.Au una de 3,7 m dar vor sa-si ia de 4,3m in viitorul apropiat...
multumiri !

kama3

0745240740 _ incearca aici.
E un magazin in Galati cu remorci mici. Aveau tot timpul in parcare si in fata cate 1,2 peridocuri.
Nu stiu ce calitate au, dar daca gasesti ceva ok la dimensiuni si pret pot sa dau o fuga sa vad daca dpdv al calitatii merita deranjul.

Am sunat, au pe stoc, pana la 5,5m se extind, 5500lei.

dany

Mulțumesc.am sa studiez ....Te anunț daca se hotărăște amicul meu

dany

Am notat si trimis [redirectionat]mesajul.Multumesc !

costi_giuhat

Eu pentru un Canadian 372 am luat asta:

https://www.repo.com.ro/produs/categorie/peridoc--traker-4316-338

Doar ca cel zincat. Cele vopsite nu sunt din pacate si zincate.  Plusuri.... 3 role la chila, rola din spate basculabila, roata manevra inclusa, suport rezerva inclus, insa pentru rezerva trebuie platit separat. Am preferat sa nu o iau, costa 350 suplimentar, gasesc o janta de 13 sa o tin de rezerva..... Vine cu CIV. Nu mai trebuie sa dai bara jos cand dai barca la apa.... stopuri pe led (acum probleme cu semnalizarea la masina din cauza consumului scazut...)
Minusuri... nu are troliu inclus, coborate sinele cat de mult pot cat sa nu loveasca barca in aripi.... si nu prea ajunge pe role.... rolele ridicate la maxim... trebuie sa fac ori ceva inaltaroare la role... ori sa-mai tai din aripi sa cobor sinele mai jos. Trebuie sa modific suportul de numar  pentru ca, cu sinele coborate imi loveste barca in numar. Peridocul mi se pare ok pentru barcile cu V-ul mai pronuntat. Pentru barcile aproape drepte in partea din spate si putin mai late....  nu prea pica ok... posibil barcile gen canadian 370 sau Motocraft SL 410 ce sunt putin mai inguste sa cada ok. 372 are 150 latime si daca il cobor prea mult loveste in aripi... o barca de 140 cm latime s-ar aseza ok, ar intra la fix printe aripi....

Si eu l-am ales pentru ca era pe stoc si nu mai vroiam sa astept... am mers 670 km dus-intors doar ca sa nu mai astept. (pana la Slatina, unde se produc)

pete

sa il stapanesti sanatos. m-am tot uitat pe acolo in fuga dar nu -i nimic despre pret. daca nu-i secret poate ne spui si noua cam cat este

costi_giuhat

Am dat 5000 lei pe pridoc cu numere rosii si asigurare pentru o luna. CIV Facut. La 430 barca o sa iasa putin in spate de leduri, insa nu e problema, conform legii parca poate sa depaseasca cu max. 1 m. Mai trebuie investit in troliu, si eventual de vrei roata de rezerva, cum am scris mai sus. Placa pentru numar e pentru numar patrat... eu am modificat-o pentru numar normal....