Caut peridoc si ceva idei

Creat de bogdanminitehnicus, Octombrie 18, 2020, 08:32:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bogdanminitehnicus

Salutari,

Am zis sa-mi incerc norocul si aici, poate gasesc o solutie la problema mea. Deci caut un peridoc accesibil si calitativ pentru catamaranul meu solar de prefererat second hand, fara dispozitiv de franare. Catamaranul are 5,3m lungime si 2,2 m latime

Multumesc

charlie

La capitolul idei out of the box: o remorca pentru două  sau trei motociclete? Sau platforma generică cu rotile dedesubt. Asta ar asigura lățimea tot va trebui sa o modifici pentru lungime și să instalezi doua profile U cu role pt chile. Ar fi ideal daca ar avea proțap tubular (ușor de lungit) și/sau punte ușor de repozitionat fata spate.

Desigur peridoc la comanda sau diy sunt variantele evidente ...

bogdanminitehnicus

Chiar nu are nimeni un peridoc de vanzare?

bogdanminitehnicus

salutari,

Multumesc pentru sfaturi si idei, dupa indelungi cautari am decis sa cumpar un peridoc nou. Asta e varianta pe care am ales-o, sper sa fie cea buna si sa ma pot folosi multa vreme de el, voi reveni cu pareri dupa ce intru in posesia lui:
https://www.remomag.ro/produs/transport-ambarcatiuni/remorca-peridoc-750-kg/

Totodata prin cautarile mele de peridocuri sh am dat de un anunt pe olx, vanzatorul super de treaba, chiar mi-a dat actele la verificat, din pacate nu era ok pentru mine, dar poate cineva are il gaseste folositor. (cred ca ar mai fi loc de negociere)

https://www.olx.ro/oferta/peridoc-pentru-barca-cu-panze-velier-IDdsWN1.html#f3e1672cb9

bogdanminitehnicus

salutari,

Azi am luat peridocul de la Sibiu-remomag, peridocul este super ok, profile generoase, etc, insa am fost foarte dezamagit de relatiile lor cu clientii, practic inexistente, dupa ce am achitat si am terminat cu actele (desi am primit remarci aiurea ca am capatat discount prea mare de 50 euro, de la Silviu -celalalt coleg)  mi-au adus peridocul la masina si aia a fost, au uitat de mine. Dupa vreo 30 minute de asteptat am mers expres la birouri sa cer asistenta unui mecanic pentru verificare functionare peridoc. Antifurtul era fara lacat si cheie, noroc cu mecanicul care a sesizat si mi-a adus un nou antifurt complet.
Mersesem cu un dom Profesor mai in varsta care se uita cu binoclul la Muntii Fagaras din curtea lor, iar un reprezentant al firmei era sa-l puna la pamant ca nu se uita cand dadea cu spatele si culmea nesimtirii tot el urla si facea galagie de parca eram in Bucuresti.
Nu vreau sa fiu carcotas cu discutii aiurea, nu sunt un om pretentios, dar asta a fost "pe fata" direct. Pacat de marfa ca e ok.
Nu m-am putut abtine si am trimis mail in care am prezentat situatia administratorilor firmei, sunt curios daca primesc vreun raspuns....

charlie

Foarte bine că ai ales sa ne împărtășești experiența, cu bune și cu rele.
Doar așa putem sa avem cu adevărat criterii de a selecta un furnizor.

Zodiac

Am mai scris , am eu peridocul , e tanc , sunt multumit de el . Din pacate nici eu nu am fost deloc multumit de relatia cu clientii . Fiind importatori sunt aroganti .

gabriel.c

Salutare ,aveți cumva și varianta cu frânare cumva de la ei ?

bogdanminitehnicus

Eu am luat varianta fara frane, nu am vazut sa aiba altceva. E ceva mai fiabila varianta fara frane

Zodiac

Citat din: gabriel.c din Noiembrie 10, 2020, 07:56:10 PM
Salutare ,aveți cumva și varianta cu frânare cumva de la ei ?
Poti vorbi cu ei ! Frana nu e mare lucru de pus ! Pana in 750 de kg nu e nevoie de frana .

gabriel.c

@zodiac :așa e nu ar fi mare lucru de pus dar ma gândeam sa iau unul gata făcut  de la un producător cu ceva referințe.
Așa as putea să-l transform pe al meu care are deja punte de 1000 ,e tanc la fieratanii și arată impecabil. Ma gândeam totuși ca frânarea m-ar ajuta la mers mai in siguranța ca totuși bărcuța mea cu motor cu tot are 640 kg..(plus ceva acareturi ocazionale)

Zodiac

Bineinteles ca frana ajuta desi e de tip inertial . Din cate stiu eu cei de la Sibiu primesc piesele si le monteaza ei deci poti intreba la ei daca pot sa il faca cu sistem de franare .

crysty

Daca puntea este de 1000kg ar trebui sa aibe toate cele necesare pentru franare. Daca nu le are, este posibil ca tot ansamblul inclusiv tamburul rotii au fost schimbate. Pune peridocul pe cric, scoate roata si fa o poza sa vedem ce tip de tambur are - cu sau fara frana. Daca tamburul este fara frana trebuiesc cumparate toate subansamblele necesare si s-ar putea sa coste ceva si nu putin.....

gabriel.c

Nu cred ca o să-l modific ca  l-am înmatriculat așa și cred ca nici tamburii nu sunt pt frânare cu toate ca puntea are plăcuta de 1000 kg
Caut unul bun cu frânare și-l vând apoi pe cel care-l am acum.