Motor Honda 5 cai ciudat

Creat de Zodiac, Decembrie 04, 2020, 07:48:21 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Zodiac

Salut !
Am un motor Honda de 5 cai nou(are vreo 20 de ore de functionare) .
A mers perfect un sezon si acum se manifesta ciudatenia .
Cu rezervor suplimentar merge perfect .
Cu rezervorul lui merge 5 minute , pierde puterea si se opreste .
Ce parere aveti ?

iulian_cioclin

Este clar o problema de alimentare. Motorul merge pana se consuma benzina din carburator, apoi nu-i mai vine gaz.
Asigura-te ca robinetul de la pompa de benzina este comutat pt rezervorul intern.

Zodiac

Multumesc @Iulian ! Unde e acest robinet ?

iulian_cioclin

Nu stiu cum este la Honda. De obicei ori pe lateral sau sub capul motor in partea din fata. Pe exterior.

Zodiac

Multumesc mult ! L-am gasit ! Asa cand nu citesti cartea si uiti una alta !!! Motorul l-am folosit foarte putin !
Se afla pe motor sub capul motor in partea dreapta a motorului cu  o tija , poate mai exista si alti ametiti ca mine !!
Merci inca o data !

iulian_cioclin

Zodiac

Acum mi-am adus aminte ce s-a petrecut de fapt ! Am carat destul de mult motorul cu masina iar la ''transportation mode'' scria ca acel cursor trebuie dat pe rezervorul extern .
Si am uitat de asta , incep sa imbatranesc  ;D !

Intersect

Citat din: Zodiac din Decembrie 05, 2020, 03:04:28 PM
Acum mi-am adus aminte ce s-a petrecut de fapt ! Am carat destul de mult motorul cu masina iar la ''transportation mode'' scria ca acel cursor trebuie dat pe rezervorul extern .
Si am uitat de asta , incep sa imbatranesc  ;D !
Varsta  ;D
Born to fish,forced to work!!!

dany

Apropo de ''batranete"Acum doua saptamani ,a doua zi dupa implinirea''unei frumoase varste''am plecat cu bicicleta la un magazin aflat la 1 km distanta...Am iesit din magazin,am fost salutat de un vecin si in schimbul de amabilitati am traversat si am plecat spre casa pe jos.Am ajuns acasa si parca simteam ca-mi liseste,sau am uitat ceva....Bicicleta am gasit-o in fata magazinului,asteptandu-ma!!... ;D ;D ;D
Am pus-o pe seama varstei,neuroni uzati sau dusi de tot,dar mai mult pe vecin,se-ntelege... ;)

Zodiac

@Dany ...super asta ;D cu bicicleta ! Ieri m-a sunat medicul de familie ca am uitat acolo , buletinul si cardul de sanatate ;D !
Glumim si noi dar nu cred ca e vorba de varsta ci de stres , de faptul ca vrem sa facem cat mai multe chestii in acelasi timp , cat mai bine si sa invatam cat mai multe din domenii total diferite .
Nici nu terminam bine ceva ca ne e gandul la...urmatoarele chestii de rezolvat !