LA MULTI ANI !! "CAPCOMPAS"

Creat de corsarul, Decembrie 30, 2011, 06:39:36 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

corsarul

Ahoo ...ahoo...

Sa fiti sanatosi si la punga grosi
S-aveti bani si sa va mearga
Ca sa mai construiti o barca
Okume sa se iefteneasca
Peste tot sa se gaseasca

Si la anu' care vine
In salupe va-imbarcati
Si pe ape navigati.....
Ia mai manati maiii....

LA MULTI ANI!!!! "CAPCOMPAS"
LA MULTI ANI !!!! TUTUROR BARCAGIILOR

rexsailor

la multi ani ,comunitate baltareata, sa fiti sanatosi, voiosi si cu catarg erect!!!
nu-mi spune ca nu se poate, ci spune-mi cum se poate !
pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic!        ( eduard burke )

Florio

La multi ani, flacai si fete ! Chefuiti monstruos si intrati vertiginos in anul apocaliptic :) . Pana maine alcatuiesc eu in excel o continuare la calendarul maya , ca sa nu se sfarseasca lumea asa subit :)

stavride

La multe barci si un an umed pe toate meridianele. Sa ne udam voiosi, la padela/catarg/vasle/carme grosi.
Asa sa ne auda Dumneazeu.
Sanatate si un dram de noroc!
Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.

gvincentiu

La multi ani tuturor celor ce iubesc apele, vantul si valurile !
Ganduri bune !

bogdanbuciu

De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Vali

Salutare la barcagii, si va multumesc pentru prezenta si atmosfera de pe capcompas.ro :). Cel mai mult imi doresc si va doresc pentru 2012 sa fim sanatosi, si sa ne putem bucura de pasiunea noastra - barcile si balaceala acvatica :D. In acelasi timp, imi doresc sa nu mai fie separatisme intre barcagii, si toata lumea sa-si implineasca visul nautic.
Chiar daca anul asta n-am fost (in opinia mea) suficient de implicat in comunicarea online, anul (anii) care urmeaza sigur o sa avem mult de treaba, si online, si offline, adica in atelier si in balta.
Multe salutari si urari de bine din partea lui Vali, care va multumeste inca o data pentru ca ati construit micro-universul capcompas.ro :).

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Laurentiu N.

9 ian.2012 La multi ani  tuturor !
M-am trezit" azi sa fac urari pentru ca e ziua de nastere a lui Criti" Minculesu. Iris" a contat mult pentru mine in anii adoloscentei.
Peste o saptamana vom vorbi de cel ce  gandea ca "dintre sute de catarge care lasa malurile....
.
S-auzim numai de bine !

Laurentiu N.

La multi ani Vali !  La multi ani tuturor celor cu numele de Valentin !

-Pseudonimele nu-mi permit sa fiu mai precis si nu ma intereseaza daca e o sarbatoare catolica ,ortodoxa ,sau hindusa. E un motiv de sarbatorire. Asa ca : Tot ce va doriti !!!

Vali

Mai bine zis la multi ani tuturor indragostitilor :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Florio

Sa fie o zi frumoasa, pentru cei ce sarbatoresc si pentru cei ce nu :) . Vali "Menestras" ne-a atentionat de ieri "sa  nu ne prinda ca ii dam mesaje de sf. Valentin, ca ne fugareste " !  :D  :D

Captan

Multa sanatate si indeplinirea tuturor viselor "ude"! La multi ani!

corsarul

La multi ani !...si de la "corsari"

gvincentiu

La multi ani si un portavion tematic din lego: tot așa se construiește și forumul, din piese tari și potrivite bine !
Ganduri bune !

dan dragos

la multi ani si sa'ti indeplinesti toate visele !